ARHIVA B365

Parlamentarii PMP vor vota pentru urmărirea penală a Elenei Udrea, spune preşedintele partidului

Tomac a fost întrebat cum vor vota parlamentarii PMP luni, în Parlament, în cazul Elenei Udrea. „Pentru începerea urmăririi penale. Obiectivele noastre sunt clare. Eu sper ca doamna Udrea să poată să-şi dovedească nevinovăţia în instanţă”, a răspuns Tomac, conform Mediafax.ro.

El a mai spus că Udrea nu mai este membru al PMP şi că „partidul merge mai departe”.

De asemenea, Tomac a arătat că este „o situaţie delicată” şi că nu se află în situaţia de a-i sfaturi lui Udrea. „Nu sunt în situaţia să-i dau doamnei Udrea sfaturi. E o situaţie delicată”, a precizat preşedintele PMP.

Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie „scut” in fata anchetelor de acest fel.

„Mi se pare normal sa se voteze pentru inceperea urmaririi penale”, a spus duminica Udrea, la Palatul Parlamentului, conform Hotnews.ro.

„Nu m-am opus niciodata si nici la sedinta trecuta a comisiei inceperii urmarii penale impotriva mea. Cred ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor penale, de aceea pozitia mea a fost permanent in favoarea cercetarii penale a unui parlamentar, a unui fost ministru, atunci cand exista suspiciuni ca ar fi savarsit o fapta penala”, a aratat Udrea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button