ARHIVA B365

Parlamentar, ridicat din greşeală de polițiști şi dus la Tribunal

Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, a fost luat pe sus de polițiști și adus la audieri la Tribunalul București. Parlamentarul și-a dat seama că s-a comis o greșeală abia când a ajuns în fața magistraților.

„Am fost anunţat că există pe numele meu un mandat de aducere pentru Tribunalul Bucureşti în calitate de martor. Eu nu ştiu să mă fi solicitat cineva ca martor. Mi-au spus: “Eşti citat, trebuie să mergi.” La primul mandat eram plecat în deplasare, în străinătate. Am venit acasă cât de repede, după care, al 2-lea mandat a fost pe data de 7. Am plecat cu poliţistul respectiv la Tribunalul Bucureşti. Acolo m-au întrebat dacă am făcut afaceri cu o anumită persoană care era pe acolo. Nu l-am văzut în viaţa mea. A spus şi el: Nu e dânsul Popa Constantin. Eu am zis: Eu sunt Popa Constantin, dar nu ştiu nimic. M-a întrebat judecătoarea dacă ştiu pe cutare. Nu cunosc, n-am văzut, nu ştiu” – a explicat ghinionistul senator la ziarul local Şansa News.

Abia după 10 ore de audieri s-a constatat că într-adevăr este vorba despre o confuzie căci CNP-ul nu corespundea cu cel din dosar. Deși se știa curat, senatorul recunoaște că la început a avut ceva emoții, chiar dacă era chemat doar ca martor.

Constantin Popa este senator în Parlamentul României din 2012, iar înainte a fost consilier în Consiliul Local al municipiului Buzău.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button