Park 4 Fly ofera locuri de parcare sigure lângă aeroportul Henri Coandă din Bucureşti!

de:
18 dec. 2017
20 Afișari
Park 4 Fly ofera locuri de parcare sigure lângă aeroportul Henri Coandă din Bucureşti!

Toate autoturismele care sunt lasate in parcare sunt mereu in siguranta, pentru ca Park 4 Fly dispune de supraveghere video in permanenta. In plus, fiecare client poate verifica starea autoturismului sau de oriunde ar fi, cu ajutorul conexiunii de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Imaginile sunt transmise live, prin intermediul celor patru camere video instalate in parcare. De asemenea, exista si agenti de paza, care sunt in permanenta aici, pentru a se asigura ca totul este in regula.

Pentru cei ce vor sa faca o rezervare pentru un loc in parcare aeroport Henri Coanda, compania Park 4 Fly pune la dispozitie numarul de telefon 0730135800. Acesta este disponibil 24 de ore din 24, asemenea zborurilor care vin si pleaca de pe aeroport. De asemenea, se poate folosi si adresa de emai [email protected] sau formularul de contact de pe site-ul https://park4fly.ro/: clientii nu trebuie decat sa-si introduca numele, adresa de email si sa scrie mesajul catre companie.

Tarifele pe care trebuie sa le plateasca cei ce au nevoie de parcare pe termen lung aeroport Bucuresti sunt foarte convenabile si atractive. In plus, ei pot beneficia de discount-uri, in functie de perioada in care isi lasa autoturismele la Park 4 Fly. Pentru un autoturism, soferii vor plati 36 de lei pentru o singura zi, 29,70 lei/zi pentru un pachet de doua zile, respectiv 19.8lei/zi pentru un pachet de trei zile. Cu cat perioada este mai mare, cu atat preturile sunt mai mici. Astfel, clientii care isi lasa masina in parcarea Park 4 Fly peste 23 de zile, pot ajunge sa plateasca doar 9,9 lei pe zi.

Firma s-a gandit si la cei care detin microbuze. Acestia vor plati 47,5 lei pentru o zi, respectiv 12,35 de lei daca lasa microbuzul aici mai mult de 23 de zile. Pentru ca fiecare client in parte sa afle tariful pentru perioada care il intereseaza, compania a realizat un calculator online. Acesta functioneaza in felul urmator: se introduc data si ora de sosire in parcare, precum si data si ora de plecare, iar la final clientii trebuie sa apese pe Calculeaza pretul. Totul dureaza doar doua minute!

Park 4 fly face parte din grupul WLC Auto – avand sediul in Bucuresti, pe strada Drumul Garii 20, Balotesti, Otopeni – si ofera servicii de calitate tuturor soferilor care doresc sa isi stie autoturismele in siguranta pe toata durata calatoriei. In plus, ofera asistenta rutiera si asigura transportul clientilor din parcare pana si de la aeroport. 

 

 

Cookies