ARHIVA B365

Pariuri pe Romania – Polonia, un derby in drumul spre Rusia

Vineri seara, echipa antrenata de Christoph Daum poate sau nu sa isi confirme acest nou statut in ceea ce este momentan derby-ul grupei E pentru preliminariile la CM 2018. Daca ar invinge, Romania si-ar creste considerabil sansele de calificare. In prezent, cota este 2,10 pentru „Romania, in primele 2 formatii in grupa” si 5,00 pentru cucerirea locului 1.

Pentru a-si netezi drumul spre Rusia, Romania are nevoie de un rezultat bun cu Polonia. In sprijinul ei vin atat statisticile istorice (Romania este net favorita din acest punct de vedere), cat si potentialul efect al unui stadion plin de suporteri romani (se pare ca se va juca meciul cu casa inchisa). Cota pentru victoria gazdelor este 3,00 la casa de pariuri online Unibet, acolo unde se poate paria si pe varianta „Romania nu pierde” – cota 1,51. Romania este neinvinsa in ultimele 14 meciuri din preliminarii si ar putea sa adauge un al 15-lea meci fara esec.

Analistii Unibet recomanda includerea in biletul zilei si a unei alte variante de joc: cea in care ambele echipe marcheaza (cota 2,02). Din nou, statisticile arata ca un astfel de scenariu este foarte posibil. Ambele echipe obisnuiesc sa inscrie, fara a fi insa foarte concentrate in defensiva. Principalul pericol pentru poarta Romaniei este vedeta polonezilor, Lewandowski, golgheterul acestor preliminarii, alaturi de Cristiano Ronaldo, ambii cu 5 reusite dupa doar 3 meciuri jucate. Lewandowski are cota 2,55 pentru cel putin un gol marcat la Bucuresti, iar cota creste la 4,40 daca acesta este primul sau ultimul gol.

Scor egal dupa 45 de minute?

Meciul Romania – Polonia are o importanta majora pentru ambele echipe, fiind un test direct intre doua formatii cu pretentii de calificare. Cel mai probabil, in prima repriza nicio echipa nu se va arunca in atac, ci se va aborda prudent jocul, asteptandu-se greseli din partea adversarilor. Luand in calcul si datele statistice, posibilitatea ca scorul sa fie egal la finalul primei reprize este foarte mare. Cota pentru „egal la pauza” este 2,00 la Unibet. Acest scenariu a fost consemnat si in ultimul meci direct disputat intre cele doua echipe, dar si in alte jocuri ale celor doua formatii cu diversi adversari.

In clasamentul Grupei E, Muntenegru si Polonia au cate 7 puncte, Romania urmeaza cu 5 puncte, apoi Danemarca (3 puncte), Kazahstan (2 puncte) si Armenia (0 puncte). Tot vineri sunt programate si meciurile Armenia – Muntenegru si Danemarca – Kazahstan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button