Părinții și copiii sunt invitați sâmbătă în Parcul Lumea Copiilor din București. Itsy Bitsy organizează cursele „SuperEroi pentru Viață”

18 apr. 2023
455 Afișari
Părinții și copiii sunt invitați sâmbătă în Parcul Lumea Copiilor din București. Itsy Bitsy organizează cursele „SuperEroi pentru Viață”
Părinții și copiii sunt invitați sâmbătă în Parcul Lumea Copiilor din București. Itsy Bitsy organizează cursele „SuperEroi pentru Viață”. Imagine simbol: Freepik

Sâmbătă, 22 aprilie, în Parcul Lumea Copiilor din București, părinții și copiii sunt invitați să facă mișcare în cadrul evenimentului „SuperEroi pentru Viață”, organizat de Itsy Bitsy.

Cursele „SuperEroi pentru Viață” în Parcul Lumea Copiilor din București

Vino pe 22 aprilie în Parcul Lumea Copiilor din București, de la ora 10:00 la ora 18:00, la evenimentul SuperEroi pentru Viață, pentru o zi dedicată mișcării și stilului de viață sănătos alături de Itsy, Bitsy, Spinner, SuperZăpă, Spark și Dj Dodi, transmite Itsy Bitsy într-un comunicat de presă.

Familiile sunt invitate să-și antreneze energia și pofta de mișcare în echipe formate din părinte și copil (3-10 ani), iar SuperEroii Itsy Bitsy vor da startul celor 4 curse colorate.

La eveniment vor fi prezenți și sportivi de renume, precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Valeria Răcilă van Groningen și Violeta Beclea-Szekely.

Programul curselor:

  • Ora 10:00 – Cursa VERDE, cu SuperZăpă și Elisabeta Lipă;
  • Ora 11:30 – Cursa ROZ-ALBASTRĂ, cu Itsy și Bitsy și Gabi Szabo;
  • Ora 15:00 – Cursa PORTOCALIE, cu Spark și Valeria Răcilă van Groningen;
  • Ora 16:30 – Cursa TURCOAZ, cu Dj Dodi și Violeta Beclea-Szekely.

Pentru înscrierea la curse trebuie completat formularul de AICI. Participarea la o cursă costă 70 de lei pentru o echipă formată din părinte și copil.

În funcție de cursa aleasă, participanții vor primi un kit de participare, în baza căruia vor avea acces în zona START CURSE, format din:

  • 2 bandane personalizate (părinte + copil);
  • 2 șepci personalizate (părinte + copil);
  • Insignă personalizată;
  • Medalie;
  • Diplomă de participare;
  • Brățară cu superputeri.

Unde va fi zona START CURSE

Zona START CURSE va fi amenajată în zona intrării din Str. Pridvorului și va fi disponibilă doar persoanelor care au achiziționat kitul. În această zonă, îți vei întâlni sportivul preferat, poți face fotografii la cabina foto și vei beneficia de hidratare, energizare și gustări delicioase, transmit organizatorii.

Regulamentul de participare poate fi găsit AICI. Consimțământul poate fi descărcat de AICI. Ambele documente se vor regăsi printate și vor fi semnate de participanți la cortul de ridicare kituri, din zona START CURSE.

Cookies