ȘTIRI

Parinții lui Alex Pascu au dispărut dupa moartea fiului lor, în urma incendiului din Colectiv

În seara fatidică de 30 octombrie,  Alex Pascu, se afla in club pentru ca era unul dintre cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity. Tanarul de 32 de ani a ajuns la spital in stare grava, cu arsuri interioare si exterioare grave.

Pentru a avea sanse mai bune de recuperare, Alex Pascu a fost transferat la o clinica privata din Franta, insa corpul lui a cedat pe aeroportul din Paris, acolo unde s-a si inregistrat decesul. Alex a fost condus pe ultimul drum de mii de cunostinte, insa parintii acestuia nu si-au revenit nici acum:
„Doamna Ana Pascu este cazuta psihic, nu si-a reluat munca la federatie, nici macar nu am vazut-o de atunci. Stiu ca nici sotul ei nu si-a reluat activitatea. Probabil ca au nevoie de timp pentru a se obisnui cu durerea, pentru a asimila ceea ce li se intampla. Este cumplit, Alex a ramas desfigurat dupa incendiul din Colectiv. Pentru sotii Pascu urmeaza clipe grele, pentru ca Alex era singurul copil”, a declarat un apropiat a foatei mari sportive, pentru CANCAN.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button