Părinţii buni sunt angajaţi mai productivi

de:
03 dec. 2015
0 afișări
Părinţii buni sunt angajaţi mai productivi

Părinţii care reuşesc să păstreze un echilibru între viaţa personală şi cea profesională au mai mult timp pentru familie şi sunt în acelaşi timp şi mai productivi la serviciu. Patronii care au înţeles asta, au apelat la cursurile de parenting pentru angajaţii lor.

Astfel, companiile îşi stimulează angajaţii, plătesc o parte din costurile unor cursuri de parenting și le pun la dispoziție și un spațiu unde se desfășoară orele. Totul ca angajaţii să fie mai productivi şi să reusească să fie mai eficienţi la serviciu, fără să ignore viaţa de familie, care le oferă echilibrul. Cursanții sunt, în general oameni ocupaţi, cu un loc de muncă cel puţin solicitant, dar care nu vor să îşi ignore nici familia, ci să găsească echilibrul, informează Digi24.

Laura Portariuc, formator: „Am fost și noi surprinși de entuziasm pentru că este un beneficiu nou, este vândut ca atare angajaților. Faptul că se desfășoară la sediul companiei iar este un beneficiu, pentru că nu mai trebuie să se deplaseze în altă parte”.

Cookies