Părintele Visarion Alexa a fost reținut de Poliția Capitalei. Preotul este acuzat de agresiune sexuală

17 sept. 2022
6306 Afișari
Părintele Visarion Alexa a fost reținut de Poliția Capitalei. Preotul este acuzat de agresiune sexuală
Părintele Visarion Alexa a fost reținut de Poliția Capitalei. Preotul este acuzat de agresiune sexuală Sursă foto: Facebook-Visarion Alexa

Părintele Visarion Alexa a fost reținut astăzi de Poliția Capitalei, după ce o femeie l-a acuzat pe acesta ar fi agresat-o în momentul în care aceasta a mers să se spovedească.

Părintele Visarion Alexa a fost reținut de Poliția Capitalei

Acum o lună, o femeie în vârstă de 37 de ani a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva părintelui Visarion Alexa, conform Antena 3. Acesta este parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” – Militari.

Femeia le-a declarat agenților din cadrul Poliției Capitalei că în timp ce era la spovedanie, părintele Visarion a încercat să o agreseze sexual.

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, polițiștii au mers și l-au reținut pentru 24 de ore pe preot, în vederea audierilor. Potrivit unor surse ale Antena 3, părintele a recunoscut fapta pentru care este acuzat în fața anchetatorilor.

Cercetările sunt în desfășurare

La acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 20 de Poliție din București. Părintele Visarion Alexa este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

În data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au demarat de îndată investigațiile, iar ulterior, în data de 16 septembrie a.c., bănuitul a fost condus la sediul subunității pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere legală, a transmis Poliția Capitalei.

Această acțiune a polițiștilor a beneficiat de ajutorul de specialitate oferit de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cookies