ARHIVA B365

Părinții lui Ionuț, băiețelul ucis de câini, vor să-l dea în judecată pe Corneliu Vadim Tudor

Avocatul Bogdan Bărbuceanu, care reprezintă familia Anghel în cazul uciderii fiului lor Ionuț, a dezvăluit ziarului Ring că, în afară de ancheta penală propriu-zisă privind moartea micuţului Ionuţ Anghel, atât părinţii, cât şi bunica vor să-i dea în judecată pe Vadim Tudor şi pe Oana Zăvoranu. Motivul îl reprezintă lansarea în spaţiul public a două ipoteze şocante: că micuţul Ionuţ ar fi fost violat de un pedofil şi că ar fi fost sfâşiat de câini de luptă Rottweiler.

„Mai nou, părinţii lui Ionuţ mi-au cerut să-i dăm în judecată pe Vadim şi pe Oana Zăvoranu. Mi-a zis şi bătrâna (n.r. – bunica lui Ionuţ) vineri, la Parchet, să-i dăm în judecată că ar fi spus că Ionuţ ar fi fost violat şi muşcat de câini de luptă Rottweiler. Îi aştept mâine (n.r. – azi) la mine la birou să vedem ce e de făcut”, spune avocatul Bărbuceanu.

Întrebat dacă va formula un astfel de demers în instanţă, apărătorul familiei Anghel arată: „Nu există temei juridic, pentru că este greu de făcut legătura de cauzalitate. Şi care ar fi eventualul prejudiciu? Repet, nu cred că există temei de drept care să aibă reale şanse de succes în instanţă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button