BAZAR

Pariezi live? Iată 6 sfaturi care te pot ajuta să-ți îmbunătățești performanțele

1. Pregătește-te încă dinaintea meciului – Chiar dacă pariezi live, nu înseamnă că nu trebuie să știi tot ce mișcă în legătură cu evenimentul pe care urmează să mizezi. Fă-ți temele bine deoarece la pariuri câștigă în general cei care înțeleg mai bine jocul și se documentează serios. Alege-ți un sport, un campionat sau chiar o echipă pe care să o urmărești cu atenție în așa fel încât să ajungi să știi totul despre ea. Cu siguranță iți va fi mai ușor să faci alegerile potrivite după aceea. 

2. Concentrează-te la meciul pe care pariezi – Dezvoltările tehnologice ne permit în zilele noastre să pariem oriunde ne-am afla. Nu mai suntem „legați” de un calculator, ci putem paria inclusiv de pe telefonul mobil, stând poate la o terasă alături de prieteni. Totuși, este bine ca atunci când pariezi live să fii concentrat pe alegerea pe care o faci. Orice distragere a atenției te poate determina să iei o decizie proastă pe care ulterior o poți regreta. Ochii la joc și la cote și ai grijă ce alegi. 

3. Urmărește Live meciurile pe care le pariezi – Este una din regulile de aur la pariuri live, iar dacă nu ai posibilitatea să urmărești partidele la televizor, atunci trebuie să știi că o poți face mai nou și la agenții de pariuri online de top, precum Fortuna (Licența nr. 1160665W000326 emisă de ONJN, valabilă până pe 31.08.2026). Peste 27.000 de evenimente sportive sunt transmise anual la Fortuna, iar serviciul de Live Streaming este disponibil chiar și pe mobil. Așa că de ce nu vizitezi chiar acum site-ul de pariuri sportive online Fortuna pentru a consulta oferta? Acest lucru reprezintă un mare ajutor pentru pariori, deoarece pot lua alegerile în funcție de ceea ce se întâmplă pe terenul de joc.

 Să luăm drept exemplu semifinala EURO 2019 U21 dintre România și Germania. Spre finalul partidei, jucătorii noștri au căzut din punct de vedere fizic. Un parior care a urmărit meciul live putea miza cu ușurință că Germania va marca următorul gol și ar fi luat o decizie inspirată.

 4. Înțelege cum funcționează schimbarea cotelor – Dacă înaintea meciurilor cotele fluctuează foarte puțin, în timpul evenimentelor LIVE acestea se schimba adesea în funcție de ce se întâmplă pe teren. În acest caz, nu trebuie să iei decizii impulsive, ci trebuie să gândești fiecare mutare pe care o faci. Păstrează-ți calmul și nu te grăbi să mizezi pe o cotă oricât de atractivă ar fi ea. Gândește de două ori înainte, folosește-te de experiențele anterioare și joacă inteligent.

 5. Acordă atenție pariurilor speciale – Cele mai populare pariuri sunt cele de tipul 1X2 și pe goluri marcate. Cu ajutorul pariurilor live poți profita însă. Asta deoarece operatorii de top, cum este Fortuna, au în ofertă o sumedenie de pariuri LIVE pe un eveniment. Practic, dacă vezi că un meci a fost întrerupt, poți profita și să mizezi pe minutele de prelungire care urmează a fi anunțate. Sau dacă vezi că un jucător își creează multe ocazii, poți miza că va reuși să marcheze în acel meci. Să luăm cazul lui Haaland de la Dortmund. Este un marcator de top, iar dacă observi că mingile îl urmăresc des, cu siguranță poți miza că va înscrie din nou. La fel este și cazul cornerelor sau când vine vorba de alegerile pe cartonașe. Aceste tipuri de pariuri speciale nu trebuie ignorate, deoarece iți pot aduce câștiguri.

 6. Pariază responsabil – Acest sfat este valabil atât pentru pariurile live cât și în general. Nu uita că pariurile trebuie să rămână în permanență la nivelul de distracție. Dacă apar și câștiguri, cu atât mai bine, însă de multe ori vei pierde, iar sumele trebuie să nu te afecteze în niciun fel. Specialiștii spun că problemele apar atunci când începi să îți dorești cu ardoare să câștigi și atunci când aloci mai mult de 10-15% din venitul lunar pariurilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button