Parfumuri contrafăcute, în valoare de 150.000 euro, confiscate de polițiștii bucureșteni

de:
09 mart. 2013
1 Afișari
Parfumuri contrafăcute, în valoare de 150.000 euro, confiscate de polițiștii bucureșteni

Pe 7 martie, poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat verificări cu privire la activitatea infracţională a unei grupări formată din cinci persoane, cu preocupări în domeniul comercializării, pe teritoriul României, de produse cosmetice contrafăcute, anunță incomemagazine.ro.

Membrii grupării infracţionale sunt suspectaţi că, prin intermediul unei societăţi comerciale din Bucureşti, au importat şi comercializat, pe teritoriul României, produse contrafăcute. Au fost identificate trei puncte de lucru situate în incinta a două complexe comerciale, unde suspecţii depozitau şi comercializau mărfurile contrafăcute.

În urma acţiunii desfăşurate de poliţişti, au fost găsite aproximativ 3.000 de parfumuri, în valoare de 150.000 euro, purtând mărcile unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute şi pentru care nu au fost prezentate documente de provenienţă.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Cookies