BAZAR

Parfumul, un accesoriu de nelipsit la orice ocazie

Alegerea unui parfum poate fi destul de dificila, in condițiile in care pe piața exista mii de modele și arome. Chiar dacă deja exista preferințe binedefinite, tot exista îndoieli precum ca nu este potrivit pentru o ocazie anume, ca poate fi prea dulce sau prea înecăcios. Astăzi vom detalia cum se poate alege un parfum in funcție de anotimp. 

In primul rând trebuie evidențiat faptul ca nu orice parfum poate fi purtat intr-un anume anotimp. In funcție de intensitate și de notele ce compun respectiva aroma, parfumurile se potrivesc unui anumit moment al anului. 

Alegerea parfumului in functie de anotimp 

Magazinul online Parfumescu.ro va pune la dispozitie o gama variata de parfumuri tester. Anotimpul primăverii este unul al prospețimii, al reînnoirii și al începerii unui nou an. După o iarna mohorâtă, primăvara vine cu raze de soare, flori și voie buna. Astfel, in acest anotimp parfumurile cu un iz de prospețime, florale, fructate sau lemnoase se potrivesc perfect. Ele sunt in ton cu anotimpul și cu starea generală a oamenilor. Un parfum potrivit acestui anotimp este Versace Eros. Esentele de vanilie si muschi dau o nota de prospetime, dar in acelasi timp se imbina cu aromele fructate de mar si lamaie. Varianta de parfum tester este una convenabila la preț și calitativa in același timp. 

Un alt anotimp plin de viața și de culoare este vara. In aceasta perioada a anului parfumurile potrivite sa ne îmbie simțurile sunt cele ce ne fac sa ne simțim plini de viața. In sezonul călduros trebuie evitate parfumurile cu un miros pregnant. Un exemplu de astfel de parfum este Chanel bleu de Chanel. Mireasma de iasomie se imbina perfect cu citricele si lemnul de santal in acest elixir al mirosului. In varianta de parfum tester pusă la dispoziție pe www.parfumescu.ro se poate achiziționa la un preț accesibil. 

Toamna deja vremea se răcește și parfumurile fresh nu se mai încadrează in peisaj. Parfumurile mai pregnante, lemnoase sau dulci, se încadrează perfect alături de garderoba de toamna. Man In Black îndeplinește cu succes aceste condiții. Chilimbarul, scortisoara, trandafirul si portocala il fac un parfum ideal pentru trecerea la sezonul mai racoros.

Iarna este anotimpul preferat al iubitorilor de parfumuri. In acest anotimp se da frâu liber esentelor tari. Un parfum dulce sau puternic lemnos, va încălzi zilele reci și mohorâte. Parfumurile tester sunt întotdeauna o opțiune mai avantajoasa pentru buzunare.

Parfum tester Dior Sauvage la un pret accesibil este o varianta potrivită sezonului de gheata.

Alegerea parfumului in funcție de anotimp este o modalitate de a o face mai ușoară. Multe persoane, însă, își aleg parfumul in funcție de stare și de miresmele care le fac sa se simtă fericite.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button