Părculeţ retrocedat pe Şos. Olteniţei, răscumpărat de Primăria Sector 4

de:
23 mai 2018
4 Afișari
Părculeţ retrocedat pe Şos. Olteniţei, răscumpărat de Primăria Sector 4

„Cu acest proiect am reușit să salvăm un parc. Proiectul a fost votat de toți cei 24 consilieri prezenți. Aducem mulțumiri și administratorilor celor 4 blocuri din jurul parculețului care ne-au ajutat cu strângerea a peste 1000 de semnături. Inițiatorii proiectului sunt 3 consilieri de la USR,respe eu,Sorin Ceacar și Antonio Andrusceac”, a declarat Elena Iancu,consilier local Sector 4 pentru HotNews.ro.

Potrivit expunerii de motive care a stat la baza adoptării hotărârii de Consiliu, parcul din șoseaua Olteniței nr. 67 A are funcțiunea de loc de joacă de peste 30 de ani. Proprietarul a cerut aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu care să-i permită edificarea unui bloc cu 8 etaje pe spațiul verde.

„Suprafața vizată de PUD este situată între trei blocuri, ceea ce înseamnă o sufocare a zonei din punct de vedere al distrugerii zonei verzi, precum și a lipsei de intimitate, distanța dintre balcoane fiind de numai câțiva metri. Nu putem sacrifica bunăstarea și nevoile cetățenilor semnatari ai petițiilor înaintate autorității locale, pentru o construcție forțată într-un spațiu dintre blocuri”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Cookies