Parcul Tudor Arghezi nu e gata pentru că „s-a mărit”, spune Daniel Băluță. Totuși, primarul S4 promite că va fi gata vara asta. Inaugurarea de 1 iunie nu s-a putut

12 iun. 2023
560 Afișari
Parcul Tudor Arghezi nu e gata pentru că „s-a mărit”, spune Daniel Băluță. Totuși, primarul S4 promite că va fi gata vara asta. Inaugurarea de 1 iunie nu s-a putut
Parcul Tudor Arghezi nu e gata pentru că „s-a mărit”, spune Daniel Băluță. Totuși, primarul S4 promite că va fi gata vara asta. Inaugurarea de 1 iunie nu s-a putut | Sursă foto: Captură-Facebook: Daniel Băluță

Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 nu a fost inaugurat la data de 1 iunie (Ziua Copilului), așa cum anunțare inițial edilul Daniel Băluță. Cu toate că lucrările sunt în întârziere, primarul nu a transmis încă un termen pentru finalizarea acestora.

Daniel Băluță: Parcul Tudor Arghezi va fi deschis în această vară

În data de 21 martie 2023, primarul Sectorului 4 anunțase că Parcul Tudor Arghezi va fi inaugurat la începutul verii, de Ziua Copilului (1 iunie). Cu toate astea, lucrările nu au fost finalizate nici până acum.

Ziua Copilului vine anul acesta cu o surpriză pentru cei mici! La începutul lunii Iunie deschidem porțile Parcului Tudor Arghezi! Până atunci, muncitorii montează leagănele și toboganele, amenajează spațiile de joacă, terenurile de baschet și fotbal și pregătesc pistele de atletism și cele pentru biciclete.

Bucureștenii sunt curioși să afle când se va deschide pentru public noul spațiul verde. Astfel că, oamenii au profitat de o postare făcută de edil, pentru a adresa această întrebare.

Daniel Băluță a publicat mai multe poze de pe șantierul pentru Parcul Tudor Arghezi, alături de un mesaj prin care mulțumește echipei de muncitori. Iată mesajul transmis de primarul Sectorului 4:

Au existat mai multe persoane care au întrebat, în secțiunea de comentarii, de ce parcul nu a fost încă inaugurat. Iată câteva dintre comentarii:

  • „Ați spus că va fi deschis de Ziua Copilului. De ce s-a amânat acest termen?”
  • „Ne-ar ajuta un termen estimativ până la darea în folosință.”

Daniel Băluță le-a transmis cetățenilor că acesta urmează să fie deschis în această vară, cu toate astea, nu a putut anunța o dată exactă.

Iată răspunsul oferit de edil:

Vă pot spune doar că în această vară vom beneficia cu toții de acest minunat parc.

Te-ar mai putea interesa și: Prognoza meteo specială pentru București, emisă de ANM. Mai multe județe din țară se află sub cod roșu, portocaliu și galben de ploi torențiale și abundente

De ce au fost întârziate lucrările

Primarul Sectorului 4 le-a transmis oamenilor și motivul pentru care lucrările pentru realizarea parcului nu au fost încă finalizate. Conform declarației acestuia, întârzierile au apărut deoarece Parcul Tudor Arghezi a fost extins.

Inițial suprafața parcului era de 2,7 hectare, iar ulterior Primăria a mărit-o cu încă 10.000 de metri pătrați.

Parcul Tudor Arghezi a fost mărit cu încă 10.000 de metri pătrați. Inițial a fost vorba despre 2,7 hectare, iar acum cu încă un hectar mai mult. De aici și acest mic decalaj, însă cu răbdare ne vom bucura cu toții de Parcul Tudor Arghezi în această vară.

Cookies