Parcul Morarilor intră în reabilitare. Primarul Sectorului 2 „trage tare” să fie gata anul acesta

31 aug. 2021
405 afișări
Parcul Morarilor intră în reabilitare. Primarul Sectorului 2 „trage tare” să fie gata anul acesta
Parcul Morarilor intră în reabilitare. Primarul Sectorului 2 „trage tare” să fie gata anul acesta. Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Parcul Morarilor din Sectorul 2 al Capitalei intră în reabilitare. Chiar primarul Radu Mihaiu a făcut anunțul. Edilul speră ca lucrările să fie gata anul acesta. Iată ce schimbări se vor face.

Parcul Morarilor intră în reabilitare. Primarul Sectorului 2 speră să fie gata anul acesta și spune că va urmări de aproape execuția lucrărilor și se va asigura că planul merge ca pe roate.

Parcul Morarilor intră în reabilitare

Parcul Morarilor din Sectorul 2 intră în reabilitare. Radu Mihaiu a făcut anunțul pe pagina de Facebook. Edilul spune că parcul va avea parte de multe schimbări, dar lucrările vor fi pe secțiuni, în așa fel încât cetățenii care-și petrec timpul liber în parc să fie cât mai puțin deranjați.

Recomandăm și: Mai multe parcuri din Sectorul 2 vor fi deschise permanent. Iată lista completă

Pentru că Parcul Morarilor se adresează tuturor categoriilor de vârstă, au fost pregătite îmbunătățiri semnificative pentru fiecare în parte. Astfel, primarul Sectorului 2 a prezentat o listă cu acestea:

  • Vor fi reabilitate spațiile verzi și urmează să fie construit un sistem de irigații astfel încât vegetația să se mențină proaspătă pe tot parcursul anului.
  • Se vor construi două terenuri de mini-fotbal unde copiii se vor putea juca alături de prieteni.
  • Terenul de tenis abandonat va fi transformat într-un teren de baschet pentru competiții.
  • Terenul de fotbal va fi reabilitat și va fi deschis pentru public, mișcarea fiind vitală pentru toate categoriile de vârstă.
  • Toate aparatele vechi și uzate din locurile de joacă pentru copii vor fi înlocuite cu unele noi și moderne.
  • Vor fi montate noi aparate de fitness.
  • Podul va fi reconstruit, iar aleile cu probleme vor fi refăcute.
  • Foișoarele existente vor fi modernizate.
  • Se vor amenaja spații noi de relaxare.
  • Zona șahiștilor va fi reabilitată.

Primarul Sectorului 2 „trage tare” să fie gata anul acesta

Sursă foto: Facebook/ Radu Mihaiu

„Avem multe de făcut în parcul Morarilor. Tragem tare ca această reabilitare să se finalizeze anul acesta. Voi urmări de aproape execuția lucrărilor și mă voi asigura că ne ținem de plan.”. a declarat Radu Mihaiu.

Recomandăm și: Premieră în România – a fost realizat un audit pe circulație în Sectorul 2. Radu Mihaiu: „Nu mă așteptam să fie atât de groaznic”

Primarul Sectorului 2 îi încurajează pe cetățeni să lase în comentarii sugestii pentru alte îmbunătățiri. De asemenea, edilul îi întreabă pe locuitorii Sectorului 2 dacă ideea construirii unui foișor pe malul lacului din parc este una bună.

Cookies