Parcul Morarilor este aproape gata. Cum arată podul nou, aleile și, mai ales, când putem să ne plimbăm pe-acolo

11 apr. 2023
664 Afișari
Parcul Morarilor este aproape gata. Cum arată podul nou, aleile și, mai ales, când putem să ne plimbăm pe-acolo
Parcul Morarilor este aproape gata. Cum arată podul nou, aleile și, mai ales, când putem să ne plimbăm pe-acolo | Sursă foto: Captură Facebook-Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a transmis cetățenilor din Sectorul 2 că lucrările de reabilitare ce au fost desfășurate în Parcul Morarilor sunt aproape gata. La acest moment, se lucrează la refacerea aleilor.

Radu Mihaiu: Parcul Morarilor va fi gata în aproximativ 2 luni

Primarul Sectorului 2 le transmite bucureștenilor că în scurt timp se vor putea plimba și relaxa în incinta Parcului Morarilor, fără să fie incomodați de materiale și utilaje. Acum, pe ultima sută de metrii, muncitorii lucrează la reabilitarea aleilor din parc.

Acestea au fost lăsate la final, pentru a nu fi stricate de utilajele grele care transportau podul sau alte amenajări necesare lucrării.

Cu asta vor fi finalizat Parcul Morarilor, un parc care a fost foarte mult timp ignorat de vechile administrații, iar acum este un parc fabulos, a declarat primarul Sectorului 2.

De asemenea, în Parcul Morarilor urmează să fie realizată și o pistă de alergare pentru bucureștenii pasionați de jogging, acoperită cu tratan. Aceasta va avea o lungime de un kilometru și va înconjura tot parcul.

În cadrul modernizărilor:

  • Au fost refăcute spațiile verzi,
  • Au fost refăcute gardurile și intrările,
  • Au refăcut terenurile de sport,
  • Au fost adăugate aparate noi în locurile de joacă pentru cei mici,
  • A fost refăcut podul.

Te-ar mai putea interesa și:

În data de 18 februarie 2022, Radu Mihaiu anunța că dorește să înceapă aceste lucrări:

Ca și anul trecut, vom lucra la foc automat ca să terminăm în cel mai scurt timp posibil. Cu aceste lucrări finalizate, parcul Morarilor va fi complet nou, așa cum merită locuitorii din zonă.

Acum, la mai bine de un an, edilul transmite că în maxim 2 luni lucrările vor fi finalizate.

Cookies