Parcul Lumea Copiilor din București se mărește. Proiect măreț al Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță

19 mart. 2021
724 Afișari
Parcul Lumea Copiilor din București se mărește. Proiect măreț al Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță

Parcul Lumea Copiilor din București se mărește în viitor, iar Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, a anunțat un proiect măreț, îndemnând agenții economici să îl susțină.

Parcul Lumea Copiilor din București se mărește, urmând ca în interiorul acestuia să fie reprodusă, la scară, întreaga Românie.

Cel puțin așa susține Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, care anunță că proiectul a fost ”urcat” în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Acesta îndeamnă operatorii economici din domeniu să se înscrie la licitație și să transforme împreună cu autoritățile terenul degradat.

Parcul Lumea Copiilor din București se mărește. Planul prevede promovarea României

Planul prevede nu doar noi spații verzi și spații de relaxare, ci și instrumentele educative potrivite pentru promovarea României.

”Transformăm încă o pârloagă într-un parc. Și nu unul oarecare, ci unul de 26.300 de metri pătrați, în interiorul căruia vom reproduce, la scară, întreaga Românie!

Da, despre România Parc vă vorbesc, proiect urcat recent în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice).

Așadar, rog operatorii economici din domeniu să se înscrie la licitație și să transformăm împreună terenul degradat de lângă Palatul Copiilor într-un loc în care nu doar să avem noi spații verzi și spații de relaxare, dar și instrumentele educative potrivite pentru promovarea țării noastre”, a scris, pe Facebook, Daniel Băluță.

 

Primarul a anunțat recent proiecte de sute de milioane de lei în Sectorul 4. Daniel Băluță vrea poduri, pasarele și parcări, însă nu toți cetățenii sunt de acord și lansează petiții împotriva acestora.

Este vorba despre două pasarele pietonale, o parcare park&ride în Berceni și mai multe parcări etajate.

Cookies