Parcul Liniei – bucata cu bălării, gard în gard cu segmentul finalizat. Un fel de „Înainte și după”, doar că real time. PS6: Încep lucrările pentru Faza a II-a

11 iul. 2023
4439 Afișari
Parcul Liniei - bucata cu bălării, gard în gard cu segmentul finalizat. Un fel de
Parcul Liniei - bucata cu bălării, gard în gard cu segmentul finalizat. Un fel de "Înainte și după", doar că real time. PS6: Încep lucrările pentru Faza a II-a. Sursa foto: Facebook/ Zamfi Irina

O imagine de tipul „Before and after” a Parcului Liniei a fost distribuită în mediul online în ultimele zile. Cele doua faze ale parcului sunt delimitate de un gard, însă, primarul Sectorului 6 promite că două hectare vor fi adăugate până la sfârșitul acestui an.

Parcul Liniei „Înainte și după”, delimitat de un singur gard

O bucureșteancă a mers în Parcul Liniei și a văzut două parți complet diferite ale acestuia, delimitate de un gard. Prima parte, cea stângă, este finalizată și frumoasă, plină de copaci și alei. În schimb, a doua parte, cea dreaptă, este formată dintr-un morman de noroi și gunoaie, aceea fiind faza a II-a a parcului, care urmează să fie lucrată.

Un bucureștean a ironizat situația și a adăugat un text pe poză, cu scopul de a amuza internauții. Imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook „Bukureștiul”.

Parcul Liniei, înainte și după
Parcul Liniei, înainte și după. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Și nu, nu sunt două poze contopite, ci chiar așa arată Parcul Liniei în prezent.

Primarul Ciprian Ciucu a văzut imaginea postată în mediul online și a adăugat un comentariu, în care a spus următoarele:

Da, este înainte si după. Așa va fi în câteva luni și în dreapta. Dar să nu lăsăm adevărul să strice o postare în esență manipulativă prin omisiune.”

PS6 demarează lucrările la Faza II a Parcului Liniei

Primăria Sectorului 6 a anunțat că vor începe lucrările la Faza a II-a a Parcului Liniei. Primarul Ciprian Ciucu a semnat astăzi autorizația de construire, iar utilajele vor intra pe teren până la finalul săptămânii acesteia.

Ciprian Ciucu a spus că, până la finalul anului 2023, vor fi adăugate două hectare la acest parc.

Până la sfârșitul anului, mai adăugăm două hectare la acest parc.
Săptămâna aceasta ADPDU Sector 6 va emite ordinul de începere a lucrărilor și, sper eu, până la sfârșitul anului mai adăugăm două hectare la acest parc.
Parcul va conecta zona Lujerului cu Bulevardul Doina Cornea (zona Afi Cotroceni)”, a transmis edilul.
De asemenea, PS6 a transmis și lista amenajărilor care vor fi făcute în Faza 2 a Parcului Liniei, anume:
  • O pistă de biciclete cu o lungime de 585 metri, ce o va continua pe cea de la Faza1;
  • Pistă de pumptrack;
  • Fântână drydeck;
  • Loc de joacă amenajat la cele mai înalte standarde;
  • Zonă specială pentru activități sportive în aer liber: bare pentru tracțiuni, bare cu inele, scări de cățărare, perete de cățărare cu frânghie, obstacole în serie, box;
  • Tot aici vor fi amplasate: rastel de biciclete, pergole, hamace, dar și cinci foișoare smart, dotate cu wi-fi, unde se va putea lucra în aer liber.
  • Pe o bucată de 5.000 mp, pe care am denumit-o Liniei 2 bis, vor fi amenajate doar alei încadrate de spațiu verde.

Te-ar putea interesa și:

Cookies