Parcul Ioanid a fost vandalizat. Lui Radu Mihaiu i s-a umplut paharul și declară război direct mojicilor

09 iul. 2021
328 Afișari
Parcul Ioanid a fost vandalizat. Lui Radu Mihaiu i s-a umplut paharul și declară război direct mojicilor

Parcul Ioanid a fost vandalizat, la mai puțin de o lună de la reabilitare. Lui Radu Mihaiu i s-a umplut paharul și declară război direct mojicilor.

Parcul Ioanid din Sectorul 2 a fost vandalizat, la nici o lună de la reabilitare. Radu Mihaiu declară că s-a umplut paharul și le declară război direct mojicilor.

Lui Radu Mihaiu i s-a umplut paharul și declară război direct mojicilor

Edilul a declarat că, zilnic se repară sau se adună după oamenii care nu au cei 7 ani de acasă și preferă să distrugă tot ce le iese în cale:

  • Bănci rupte sau mâzgălite;
  • Stâlpișori de protecție îndoiți:
  • Becuri sparte:
  • Mizerie cât cuprinde.

Recomandăm și: Parcul Ioanid din Sectorul 2 a fost reabilitat. Cum arată acum

„În fiecare zi avem sute de situații în care gunoiul (de toate felurile) e scos la colț de stradă.”, declară Radu Mihaiu într-o postare pe pagina de Facebook.

De asemenea, Radu Mihaiu spune că, zilnic sunt ridicate mașini abandonate de pe stradă, care din vina proprietarilor nu au fost casate. În Sectorul 2 se mai desființează și panouri și prisme publicitare care ocupă din spațiul public și sunt ridicate și tot felul de obiecte care acaparează terenul.

„În fiecare zi ne confruntăm și cu Mojicia S.R.L.”, declară Radu Mihaiu.

Edilul Sectorului 2 se referă la utilajele care ies cu noroi de pe șantiere, magazinele care nu păstrează curățenia sau „care transformă trotuarul în punct de desfacere”. Mihaiu are impresia că uneori în Sectorul 2 bunul-simț lipsește cu desăvârșre, „e mort, îngropat.”, spune primarul Sectorului 2.

Recomandăm și: Comunitatea cere, primarul Radu Mihaiu inaugurează. Stație de compostare a deșeurilor în Sectorul 2

Parcul Ioanid a fost vandalizat

Mai puțin de o lună a trecut de la reabilitarea parcului Ioanid din Sectorul 2 al Capitalei, iar terenul de sport a și fost vandalizat. Radu Mihaiu spune că i s-a umplut paharul.

Coșul de baschet și poarta de fotbal au „căzut victime” mojicilor care-și fac veacul prin sectorul condus de Radu Mihaiu.

„Le vom repara, chiar pe banii firmei care asigură paza. Totuși, să strici ceva de care se bucurau niște copii spune multe despre nivelul de bădărănie la care s-a ajuns”, a declarat primarul Sectorului 2.

Mihaiu le spune cetățenilor că a venit timpul ca oamenii de bun-simț să-și ia orașul înapoi și să semnaleze poliției orice lucru nepotrivit pe care-l văd. Acesta mai anunță că:

  • patrulele pe stradă vor fi intensificate,
  • rețeaua de camere va fi reconfigurată.
Cookies