ÎN BUCUREȘTI

Parcul ”Grădina Icoanei”: alei impracticabile când plouă, apă murdară în fântână. Planul de reabilitare, discutat cu primarul

„Grădina Icoanei”, unul dintre cele mai frumoase parcuri din centrul Capitalei, are probleme funcționale de ani de zile, pe care, odată identificate, primarul Radu Mihaiu spune că le va îndrepta.

Parcul ”Grădina Icoanei” din București, care se află lângă Colegiul Național „Școala Centrală”, are câteva probleme care îl fac nefrecventabil.

Aleile din nisip devin impracticabile când plouă, apa din fântână care din cauza nisipului se murdărește mult prea rapid, iar lipsa canalizării îngreunează schimbarea apei din sistem. Problemele au fost identificate de Primăria Sectorului 2.

Consultări cu bucureștenii pentru ”Grădina Icoanei”

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că va avea o discuție cu bucureștenii, marți, pe 26 octombrie, pentru a stabili ultimele detalii înainte ca parcul să intre în reabilitare.

„Pe 1 noiembrie începem ultima fază din reabilitarea Grădinii Icoanei. Marți, pe 26 octombrie, la ora 16:00, vă invit la fața locului să discutăm încă o dată ultimele detalii.”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

În imagine primarul Radu Mihaiu Sursa FOTO: Facebook Radu Mihaiu
În imagine primarul Radu Mihaiu Sursa FOTO: Facebook Radu Mihaiu

„La acest proiect lucrăm de un an. Am avut discuții nenumărate cu arhitecți, cu locuitorii din zonă, cu peisagiști. Însă o discuție în plus nu strică niciodată.”, a mai scris Radu Mihaiu.

De luni intră în vigoare noile restricții care limitează întrunirile

Potrivit noilor restricții care intră în vigoare de luni, 25 octombrie, activităţile recreative se vor desfășura cu cel mult 10 persoane, dacă nu sunt din aceeaşi familie, doar pentru VACCINAŢI sau TRECUŢI PRIN BOALĂ.

Consultarea organizată de primarul Radu Mihaiu în parcul „Grădina Icoanei” trebuie să se înscrie în regulile generale impuse prin hotărâre de guvern.

Citește și 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button