Parcul Florilor din Sectorul 2 are trei terenuri noi de baschet, anunță primarul Radu Mihaiu. „Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim”

18 sept. 2023
933 Afișari
Parcul Florilor din Sectorul 2 are trei terenuri noi de baschet, anunță primarul Radu Mihaiu.
Parcul Florilor din Sectorul 2 are trei terenuri noi de baschet, anunță primarul Radu Mihaiu. "Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim". Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

Parcul Florilor din Sectorul 2 are acum trei terenuri noi de baschet. Radu Mihaiu îi invită pe bucureșteni să vină să se joace.

Oamenii au fost cei care și-au dorit noi terenuri de baschet

Primăria Sectorului 2 a anunțat pe pagina de Facebook că au fost amenajate trei terenuri de baschet în Parcul Florilor.

Terenurile au fost amenajate de curând, iar Primăria îi îndeamnă pe bucureșteni să vină să facă mișcare:

Parcul Florilor are trei terenuri noi de baschet 3×3.
Au fost amenajate de curând şi îşi aşteaptă iubitorii de joc şi mişcare.”

PS2 a transmis că oamenii au fost cei care și-au dorit noi terenuri de baschet și au propus acest lucru la întâlnirile cu Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

În toate întâlnirile cu cetățenii pe care le-am avut, a apărut recurent nevoia de mai multe locuri pentru făcut sport. Am inaugurat anul trecut un teren de baschet extraordinar de popular în parcul Morarilor, pe lângă terenul mare de fotbal și cele de mini-fotbal.
Mă bucur că am reușit în această toamnă să deschidem încă 3 terenuri pentru baschet 3×3, de data asta în parcul Florilor. Toate disponibile la liber. Pentru că mai mult sport înseamnă mai multă bunăstare. Haideți acolo, s-ar putea să ne întâlnim!”, spune Radu Mihaiu.

Șase parcuri importante din București au terenuri noi de sport

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat săptămâna trecută că mai multe parcuri din București au terenuri noi de sport, cu echipamente moderne.

Este vorba despre Parcurile Circului, Băneasa, Izvor, Carol I, Tineretului și Regele Mihai I (Herăstrău).

La toate cele 10 terenuri de baschet și fotbal au fost reparate sau schimbate structurile metalice, au fost înlocuite coșurile de baschet și a fost schimbată suprafața antiderapantă (tartanul).

Edilul a promis că terenurile vor fi date în funcțiune până la finalul săptămânii trecute, dar nu știm dacă acest lucru s-a și întâmplat.

Te-ar putea interesa și:

Cookies