Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 devine, sâmbătă, Satul Sportiv #BeActive. Ciprian Ciucu: De abia vă aștept pe toți să facem sport!

21 sept. 2023
4828 Afișari
Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 devine, sâmbătă, Satul Sportiv #BeActive. Ciprian Ciucu: De abia vă aștept pe toți să facem sport!
Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 devine, sâmbătă, Satul Sportiv #BeActive. Ciprian Ciucu: De abia vă aștept pe toți să facem sport! FOTO: PS6

PS6 anunță că sportul revine în Sectorul 6. Începe Săptămâna Europeană a Sportului, iar Parcul Drumul Taberei devine, sâmbătă, 23 septembrie, Satul Sportiv #BeActive.

După Camp Run, care a avut loc la începutul verii, acum un nou eveniment sportiv de amploare va scoate bucureștenii din case: #BeActive, transmite PS6.

UPDATE, 23 septembrie: PS6 a transmis programul complet al zilei, atât la scenă, cât și în parc.

Satul sportiv #BeActive

Ora 11.00. Prezentarea jocului de oină
11.10. Dans sportiv
11.30. Discurs Elisabeta Lipă
11.40. Prezentare video a Federației Române de Canotaj
11.45. Dans sportiv
12.00. Prezentare video Kaiac Kanoe
12.05. Sportul pentru toți
13.00. Prezentare video Șah
14.00. Prezentare video Airsoft
14.05. Let`s Dance cu UNEFS
14.10. Flash Mob și elemente de gimnastică
15.00. Rugby
15.10. Flash Mob și elemente de gimnastică
16.00. Badminton
16.05. Demonstrația micilor luptători
16.15. Baschet
16.20. Demonstrație de culturism și fitness
16.25. Arte marțiale
16.30. Scrimă
16.40. Bob și sanie (interviu)
16.45. Demonstrație haltere
16.55. Atletism
17.00. Demonstrație de box
17.05. Demonstrație de Wushu Kung Fu
17.20. Tenis de masă
17.25. Zumba cu antrenori World Class
17.40. Dans sportiv

Program BeActive Night

19.00. Mini disco și gimnastică împreună cu mascota HopaSus
19.20. Zumba cu antrenori World Class
19.35. Dans sportiv
20.10. Show-uri pe apă de canotaj și kaiac-canoe
20.20. Show de lasere
20.25. Dans sportiv
20.45. Demonstrație de box
21.00. Demonstrații haltere
21.15. Womans`s and Men`s Bikini (FR de Fitness și Culturism)
21.30. Demonstrație de karate
21.40. Demonstrație de wushu
21.50. Demonstrație de lupte
22.00. Show de lasere.

Știrea inițială

Parcul Drumul Taberei din S6 devine, sâmbătă, Satul Sportiv #BeActive

Evenimentul sportiv este organizat în cadrul Săptămânii Europene a Sportului (23-30 septembrie 2023), o inițiativă europeană care are loc în același timp în toate statele Uniunii Europene.

La București, evenimentul va avea loc în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Sâmbătă, parcul va fi transformat într-un adevărat „sat al sportului”, iar bucureștenii sunt invitați să participe la activități de dimineața și până seara târziu.

PS6 anunță că, săptămâna viitoare, sportul ajunge în școli.

#BeActive, campania din cadrul Săptămânii Europene a Sportului, se află la cea de-a doua ediție în România. Primăria Sectorului 6 este partenerul din București, în acest an, astfel că aici, în 6, vor avea loc cele mai frumoase și mai spectaculoase momente, spune PS6.

Bucureștenii, așteptați să facă sport alături de marii campioni

Sâmbătă, 23 septembrie, sportul se îmbină cu distracția în Parcul Drumul Taberei, care se transformă în Satul Sportiv #BeActive. Începând cu ora 11:00 și până seara la 18:00, vor avea loc atât la scenă, cât și în restul parcului demonstrații inedite și flash mob-uri.

Începând cu ora 19:00 și până la ora 22:00, va fi BeActive Night, cu alte spectacole și demonstrații din toate sporturile.

Bucureștenii care vor alege să vină sâmbătă în Parcul Drumul Taberei vor fi antrenați de sportivi ai federațiilor naționale de: Baschet, Fotbal-Tenis, Scrimă, Bob și Sanie, Karting, Gimnastică, Dans sportiv, Tir cu arcul, Oină, Tenis de masă, Rugby, Judo, Airsoft, Atletism, Haltere, Kaiac-Canoe, Culturism și Fitness, Volei, Badminton, Box, Arte Marțiale, Canotaj, Șah, Sportul Pentru Toți, Lupte, Modelism și Wushu Kungfu.

Copiii dornici să încerce diferite sporturi vor primi câte un pașaport #BeActive, iar documentul va fi ștampilat pentru participarea la atelierele organizate în parc. Implicarea le va fi recompensată cu numeroase premii.

Caravana Sportului ajunge, miercuri, în școli din S6

Miercuri, 27 septembrie 2023, Caravana Tinerii și Stilul de Viață Sănătos va ajunge în școlile și liceele din Sectorul 6.

Sportivi celebri vor susține pe terenurile sau în sălile de sport demonstrații de scrimă, box, lupte, tir cu arcul, haltere, fotbal, tenis, judo, dar și șah.

De asemenea, le vor vorbi elevilor despre importanța mișcării și a stilului de viață sănătos, iar nutriționiștii le vor da sfaturi legate de alimentație.

Ciprian Ciucu: De abia vă aștept pe toți să facem sport!

Miercuri, 20 septembrie, pe stadionul Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf” a avut loc evenimentul de lansare a ediției 2023 a Săptămânii Europene a Sportului. Au fost prezenți reprezentanți ai federațiilor sportive naționale, personalități din lumea sportului, oficialități din cadrul Agenției Naționale pentru Sport, ai Comisiei pentru Tineret și Sport din Senat, ambasadori #BeActive, alături de primarul Sectorului 6.

Mă preocupă foarte mult zona sportivă, tocmai de aceea am redeschis curțile școlilor pentru comunitate, am reabilitat terenurile de sport și am amenajat cea mai lungă pistă de alergare profesională din România, implementată pe domeniul public. Are o lungime de 2,2 km și se află pe digul Lacului Morii. De asemenea, am finanțat cu un milion de lei un program dedicat sportului și sănătății, prin care susținem sportul de masă. Practic, copiii talentați, care pot deveni campionii de mâine, sunt antrenați gratuit de diferite cluburi, care au aplicat și au câștigat finanțare. De abia vă aștept sâmbătă pe toți în Sectorul 6, în Parcul Drumul Taberei, să facem sport!, a transmis Ciprian Ciucu, la deschiderea oficială a #BeActive.

Cookies