Parchetul cere dosarul fiului judecătoarei şpăgare, implicat într-un accident rutier mortal

de:
12 aug. 2013
0 Afișari
Parchetul cere dosarul fiului judecătoarei şpăgare, implicat într-un accident rutier mortal

Familia victimelor accidentului provocat, în martie 2011, în municipiul Târgovişte, de fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, Florin Cergan, susţine că acest dosar este tergiversat din cauza influenţei magistratului.

Cumnata preotului decedat în accidentul din Târgovişte, alături de soţia şi fiica lui, susţine că dosarul este purtat între Institutul de Criminalistică şi Parchetul Judecătoriei Târgovişte, informează Rtv.net.

„Se tergiversează acest dosar de doi ani şi jumătate, mama lui (n.r. – a lui Florin Cergan) fiind judecătoare la Bucureşti, are foarte mare influenţă şi ea tergiversează dosarul. Se fac expertize peste expertize, dar nu se trimite dosarul la judecată. Florin Cergan, cel care a omorât o pe sora mea, pe nepoată şi pe cumnatul meu trebuia să meargă la puşcarie, dar dosarul este purtat între Institutul de Criminalistică şi Parchetul Judecătoriei Târgovişte. Am fost la Parchet, dar mi-au spus că nu se tergiversează, dar să întreb la Criminalistică, iar de acolo m-au trimis la procurori. Aruncă răspunderea unii pe alţii”, a spus Cecilia Stancu.

Ea a mai susţinut că fiul judecătoarei, care în 2011, când a avut loc accidentul, era preot în parohia Lăculeţe din comuna dâmboviţeană Glodeni, era băut şi conducea cu peste 150 de kilometri la oră.

Fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, Florin Cergan, reţinut vineri pentru complicitate la trafic de influenţă, a fost implicat, în martie 2011, într-un accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, instanţa respingând atunci propunerea de arestare preventivă a acestuia, formulată de procurori
.

Cookies