ARHIVA B365

Parcările subterane de la Dorobanţi şi Cişmigiu au fost respinse de consilierii generali

Conform proiectului, parcarea subterană de la Piaţa Dorobanţi ar avea o suprafaţă de aproximativ 5.058 de metri pătraţi şi ar costa aproximativ 9 milioane de euro. Parcarea este prevăzută cu două niveluri şi o capacitate de 254 de locuri pentru autoturisme, dintre care 123 de locuri la primul nivel şi 131 locuri la cel de-al doilea. Intrarea în parcare se va face de pe Calea Dorobanţilor, din lateral, de pe ambele sensuri. Proiectul parcării cuprinde şi realizarea unui pasaj pietonal. Termenul de execuţie al lucrării este de 12-18 luni.

Parcarea de la Walter Mărăcineanu ar urma să deservească zona parcului Cişmigiu. Lucrarea a fost proiectată tot cu două nivele şi o capacitate de 240 de locuri. Costul estimat al parcării este de 8,46 de milioane de euro. Deasupra acesteia va fi amenajată o piaţetă de 4.000 de metri pătraţi, după modelul celei de la Universitate.

Primăria Capitalei intenţionează să construiască parcarea de la Walter Mărăcineanu printr-un parteneriat public-privat. Termenul de execuţie al lucrării este de 12-18 luni.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button