Parcări supraetajate în Sectorul 2 începând de anul viitor. Maşinile vor fi ridicate din nou

de:
01 sept. 2016
5 Afișari
Parcări supraetajate în Sectorul 2 începând de anul viitor. Maşinile vor fi ridicate din nou

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader, a anunţat că au fost demarate studiile pentru construirea a zece parcări supraetajate în mai multe zone rezidenţiale din sector, scrie Mediafax.

În Sectorul 2, rezolvarea va fi în mare parte pe verticală, fie supraetajate, fie subterane. Deja încep să fac studiile de prefezabilitate. Am un număr de şase locaţii acum pentru parcări supraetajate. Sper să reuşesc să le fac în parteneriat. Mai am un număr de patru locaţii pentru «smart parking» (parcare inteligentă – n.r. ), asta am să-l fac tot ca proiect pilot. Vedem costuri, elaborăm documentaţiile pentru licitaţii şi să dăm drumul la lucrări. Oricum, la anul se vor demara„, a declarat edilul Sectorului 2.

Mihai Toader a mai precizat că, de îndată ce Ministerul de Interne va elabora normele de aplicare a legii ridicărilor auto, Primăria Sectorului 2 va reînfiinţa acest serviciu, iar autoturismele care obstrucţionează traficul sau accesul în anumite zone, vor fi din nou ridicate.

Deşi în urmă cu aproximativ o lună, la Primăria Sectorului 2 nu sosise o cerere din partea Patriarhiei Române de finanţare a construcţiei Catedralei Mântuirii Neamului, între timp această edilul a primit o astfel de cerere, urmând să analizeze câţi bani va da instituţia pe care o conduce pentru construcţia catedralei.

 

 

Cookies