Parcări Smart Parking, pe două niveluri, cu o capacitate de 10-12 locuri, construite în premieră în Sectorul 1. Lista zonelor

22 nov. 2022
363 Afișari
Parcări Smart Parking, pe două niveluri, cu o capacitate de 10-12 locuri, construite în premieră în Sectorul 1. Lista zonelor

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a semnat contractul pentru construcția de șapte parcări Smart Parking (parcări automatizate pe structură metalică), iar fiecare parcare va avea între 10-12 locuri.

”Am creat 75 de noi locuri de parcare pentru reședință”, spune primarul Sectorului 1, după semnarea contractelor.

Aceste construcții, o premieră pentru Sectorul 1, sunt o metodă folosită, de exemplu, în sectorul 6 al Capitalei.

Parcările automatizate pe structură metalică vor fi amplasate în următoarele zone: Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Ficusului, Strada Elena Caragiani, Strada Smaranda Brăescu, Strada Ștefan Burileanu și Strada Aviator Alexandru Șerbănescu.

Dincolo de cele 7 locuri de parcare, sunt identificate în Sectorul 1 și alte terenuri pentru a realiza astfel de structuri supraetajate.

”Specialiștii ADP Sector 1 au identificat deja mai multe terenuri pe care urmează să amenajăm noi locuri de parcare, pentru a rezolva sau ameliora această problemă reală cu care toți ne confruntăm.”, mai scrie Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 mai spune că își dorește să reducă deficitul de locuri de parcare din București, din aria sa administrativă, motiv pentru care a inițiat un program de amenajare a parcărilor de reședință.

”Vor dispărea din peisajul urban garajele construite ilegal, am demolat câteva în zona centrală, iar dezvoltatorii imobiliari vor trebui să asigure parcări pentru imobilele pe care le ridică, conform legii. Nu este respectată legea, nu vor primi avizele necesare de construire!”, a mai spus primarul Clotilde Armand.

Îți mai recomandăm și:

Cookies