Parcări inedite în Sectorul 6 al Capitalei. Ce strategie are Ciprian Ciucu

03 iun. 2021
723 Afișari
Parcări inedite în Sectorul 6 al Capitalei. Ce strategie are Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 vorbește despre locurile de parcare insuficiente din sector. Ciprian Ciucu vine cu o propunere de parcări inedite și spune care este strategia.

Parcări inedite în Sectorul 6 al Capitalei

Ciprian Ciucu se adresează, în special, locuitorilor din zona Lujerului, cartierul Militari, zona 14.

Potrivit informațiilor pe care le are edilul, în zona menționată mai sus, există cea mai mare nevoie de locuri de parcare, conform numărului mare de solicitări din partea oamenilor. De aceea, urmează să se construiască prima parcare pe verticală (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6 al Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și: Nicușor Dan vrea să crească prețul parcărilor din București. La ce se referă „strategia de parcare”

„În atenția locuitorilor din zona Lujerului, cartierul Militari, zona 14

Conform datelor noastre aici este cea mai mare nevoie de locuri de parcare (conform numărului de solicitări), de aceea intenționăm să construim prima parcare pe verticala (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6.”, scrie Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Ce strategie are Ciprian Ciucu

„Strategia noastră este sa venim cu cât mai multe parcări construite pe verticală și de dimensiuni mici spre medii”, spune primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu spune care sunt cele 3 motive pentru care decide construirea parcărilor pe verticală:

  • nu afectează semnificativ mediul urban,
  • există o mai bună distribuție teritorială, „aceste parcări vor avea statutul de parcări de reședință”,
  • costurile sunt acceptabile pentru că nu este nevoie de soluții inginerești și structuri costisitoare.
Parcare pe verticală cu 250 de locuri. Macheta pe care Ciprian Ciucu „nu o dă pe la televiziuni”. Sursă foto: Facebook

Ciprian Ciucu își propune să construiască „astfel de parcări cu până la 8.000 euro pe locul de parcare, ceea ce reprezintă o sumă decentă și suportabilă pentru bugetul Sectorului 6”.

Primarul Sectorului 6 anunță unde va face următoarea parcare, în funcție de numărul de solicitări și de disponibilitatea terenului: str. Sg. Maj. Caraanghel, în zona 10.

„Următoarea parcare o vom face, cel mai probabil, ținând cont de numărul de solicitări și de disponibilitatea terenului pe str. Sg. Maj. Caraanghel, în zona 10”, declară Ciucu.

Cookies