Parcări București. Obiectiv fixat de viceprimarul Stelian Bujduveanu (PNL): Un milion de lei/zi – ca sursă de venituri din parcările Bucureștiului

06 mai 2022
1965 Afișari
Parcări București. Obiectiv fixat de viceprimarul Stelian Bujduveanu (PNL): Un milion de lei/zi - ca sursă de venituri din parcările Bucureștiului

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu a anunțat că în parcările cu plată din București vor fi introduse bariere sau sisteme video, iar plata se va face în sistem digital. Informațiile au fost transmise de viceprimar care precizează astfel că a fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor din București și a fost agreat aproape unanim de consilierii generali, ceea ce înseamnă că va fi propus la vot într-o ședință viitoare a CGMB.

Postarea viceprimarului Stelian Bujduveanu. Toate detaliile despre cum vor arăta parcările din București:

Venituri de – un milion de lei pe zi – din parcări!
Punem la lucru una din cele mai de preț resurse de care dispune Bucureștiul, dar nevalorificată până acum: locurile de parcare.
📌 Obiectivul: Un milion de lei/zi – ca sursă de venituri din utilizarea parcărilor din București.
_____
📆 În această săptămână am reușit să facem primul pas pentru creșterea veniturilor orașului, așa cum am promis. A fost aprobat planul de investiții pentru modernizarea sistemului de administrare al parcărilor din București.
Soluția a fost agreată aproape unanim de colegii consilieri generali, indiferent de culoare lor politică.
Planul de investiții presupune:
➡️ Marcaje pentru parcări existente și crearea de altele noi
➡️ Digitalizarea locurilor de parcare. Procesul va începe chiar din această lună. Vom avea astfel instrumente utile de măsurare a nevoii de parcare, precum și un control optimizat al încasărilor.
➡️ Protejăm traficul pietonal prin blocarea accesului autovehiculelor pe trotuare.
➡️ În parcări publice, doar prin acces controlat: fie prin sisteme cu bariere, fie prin sisteme de monitorizare video.
➡️ Ai plătit, ai parcat!
Locuri de parcare pentru toată lumea, fără pile și relații, fără ecusoane, fără ”atenții” pentru personalul care monitorizează parcarea.
_____
🅿️ Creăm condiții de parcare, instituim reguli clare pentru utilizarea acestora și creștem veniturile pentru oraș.
Aducem un milion de lei pe zi în buget, bani la dispoziția Primăriei Capitalei pentru programe de refacere și întreținere a infrastructurii rutiere, precum și pentru optimizarea condițiilor de transport public din oraș.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies