Parcarea uriaşă din Berceni este gata! Va fi dată în folosinţă la finalul pandemiei de coronavirus

de:
28 apr. 2020
1 Afișari
Parcarea uriaşă din Berceni este gata! Va fi dată în folosinţă la finalul pandemiei de coronavirus

Dacă la finalul anului trecut, Primăria Sectorului 4 inaugura parcarea de tip park&ride de la Piața Sudului, cea mai modernă parcare publică din România, acum poate tăia panglica uneia noi, de 200 de locuri.

Un concept inedit, chiar vizavi de Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, ce are la etaj un teren de sport. Mai mult decât atât, la nici 50 de metri, angajații ADP 4 au amenajat un nou parc, cu aparate moderne și sigure pentru copiii de toate vârstele.

Terenuri private, răscumpărate de primărie

În acest proiect au fost implicate terenuri private care au fost răscumpărate de primărie și redate oamenilor. Între acestea se regăseau și unele care între timp deveniseră focare de infecții, unele fiind abandonate de proprietar ori folosite de aceștia ca depozit de fel și fel de materiale reciclabile.

Aflată într-una dintre cele mai aglomerate zone din sectorul 4, Triunghiul Berceni, noua parcare ce își așteaptă inaugurarea va deservi atât oamenii care locuiesc în apropiere, pe cei care vin la Piața Berceni, dar și cele trei spitale aflate în imediata apropiere.

 

Cookies