Parcarea subterană de pe Bulevardul Decebal este gata. Robert Negoiță anunță prețurile impuse șoferilor

21 apr. 2021
911 Afișari
Parcarea subterană de pe Bulevardul Decebal este gata. Robert Negoiță anunță prețurile impuse șoferilor

Parcarea subterană de pe bulevardul Decebal, din Sectorul 3, este gata și urmează să fie deschisă șoferilor, atât celor care vor să își închirieze o parcare de reședință, cât și celor care vor să o folosească pentru o oră sau o zi. Spațiul are două etaje și peste 700 de locuri destinate atât celor care locuiesc în zonă, cât și vizitatorilor.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a explicat într-un mesaj pe Facebook, ce mai trebuie făcut: „Așa cum o vedeți, ea este perfect funcțională, doar că, de ceva timp, se fac probe, se fac programări. Aici sunt foarte multe sisteme care trebuiesc coordonate, corelate. Acum așteptăm ca ele să fie verificate de cei de la ISU pentru a face recepția în stare de funcționare.”

„Subsol 2 va merge către riverani, subsol 1 va merge către cei care au nevoie în zonă o zi, două, o săptămână, un an.”, a adăugat primarul Sectorului 3.

Cât vor costa locurile de parcare

Rober Negoiță a mai spus că un loc de parcare de reședință va costa între 70 și 100 de lei. Pentru vizitatori vor exista tarife speciale pe oră, zi, săptămână și an. Cei care vor să-și lase mașina o oră în parcarea de pe Decebal vor plăti 5 lei, iar pentru o zi întreagă tariful va fi de 20 de lei.

Cookies