Parcarea subterană de la Decebal, din București, este gata de deschidere. Robert Negoiță a făcut anunțul

06 apr. 2021
1048 Afișari
Parcarea subterană de la Decebal, din București, este gata de deschidere. Robert Negoiță a făcut anunțul

Parcarea subterană de la Decebal, din București, este gata de deschidere. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Parcarea subterană de la Decebal, din București, este gata de deschidere

Lucrările la parcarea subterană de pe bulevardul Decebal din București sunt finalizate, la aproape doi ani de la deschiderea șantierului, anunțul fiind făcut de Robert Negoiță.

Proiectul parcării, intitulat „Creșterea capacității de staționare și mobilitate a parcului auto în zona b-dul Decebal” are o valoare de 102,3 milioane de lei, cu TVA, însă valoarea finală se va stabili la finalul execuției lucrărilor, declarau autoritățile în luna februarie a anului 2021.

Robert Negoiță a făcut anunțul

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 3, anunță că parcarea subterană de la Decebal este gata de deschidere. Robert Negoiță spune că „au rămas doar câteva zile” până când bucureștenii o pot folosi.

🔜În curând 🅿️🚗Parcarea subterană de la Decebal, gata de deschidere, au rămas doar câteva zile. Până atunci, un mic tur virtual să vedem cum arată.”, declară Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Parcarea subterană va avea lungimea de aproximativ 550 de metri și lățimea de aproximativ 17,50 metri, exceptând zonele de rampe și de scări, unde lățimea crește corespunzător.

Parcarea va avea două niveluri pe tronsonul cuprins între strada Dristorului și Piata Hurmuzachi și 718 locuri de parcare, dintre care 30 destinate persoanelor cu dizabilități și șase pentru motociclete.

Lucrarile la parcarea subterană au început în data de 20 martie 2019 și erau planificate să dureze pana în luna martie 2021.

Robert Negoiță anunța în ianuarie 2020, că parcarea va fi gata în vara anului trecut, înainte de termen, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat.

Sursă foto: Facebook/ Robert Negoita

Cookies