Parcarea magnifică de pe Calea Plevnei: de-a latul, pe banda de obligatoriu drepta. Un bucureștean are singura explicație posibilă: Șoferul a fost răpit de extratereștri

24 mai 2024
1618 afișări
Parcarea magnifică de pe Calea Plevnei: de-a latul, pe banda de obligatoriu drepta. Un bucureștean are singura explicație posibilă: Șoferul a fost răpit de extratereștri
Parcarea magnifică de pe Calea Plevnei: de-a latul, pe banda de obligatoriu drepta. Un bucureștean are singura explicație posibilă: Șoferul a fost răpit de extratereștri | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București/Facebook

Un șofer a devenit celebru pe un grup de Facebok după ce a făcut „parcarea de-a latul” pe banda de obligatoriu la dreapta, de pe Calea Plevnei: „A fost răpit de extratereștrii”, a declarat un internaut.

Parcarea de-a latul pe banda pentru virajul la dreapta

Parcările din București pot fi încadrate în seria operelor de artă neînțelese. Nu există zi în care să nu observăm o mașină parcată neregulamentar, iar pe lângă acest aspect, se întămplă să mai fie și într-un fel nemaivăzut, poate nici măcar imaginat.

Problema mașinilor parcate neregulamentar pe străzile Capitalei nu pare să aibă vreo soluție. La o simplă (și scurtă) plimbare prin București, vom observa cu ușurință mașini lăsate la voia întâmplării.

O postare de pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București” dovedește că, atunci când vine vorba de locurile de parcare, mulți bucureșteni se ghidează după expresia „nu ai loc, îți faci”.

Mai exact, este vorba despre un șofer care s-a gândit să își lase mașina la semafor, pe banda pentru virat la dreapta. Poate bucureșteanul s-a gândit să „respecte” semaforul intermitent de dreapta, parcând mașina după direcția indicată de săgeată.

Poza a fost făcută pe Calea Plevnei din Capitală. În secțiunea de comentarii, un alt membru al grupului arată că l-a pozat pe șoferul inspirat, semn că fapta sa nu a trecut neobservată. Pe lângă asta, câțiva bucureșteni fac glume pe seama parcării bizare:

  • „Șoferul a fost răpit de extratereștrii”
  • „Acolo a rămas fără motorină”
  • „A făcut o parcare în spic, să încapă mai mulți”

„Marele Zid Dubițar”

Recent, în apropiere de Pasajul Doamna Ghica, a răsărit o dubă parcată în mijlocul trotuarului. Mai precis, un șofer și-a parcat duba de-a latul trotuarului și a blocat complet circulația pietonilor.

Nici trotinetele nu sunt „uitate” unde trebuie

Acum câteva zile, o trotinetă a fost parcată la înălțime, mai exact pe bara de covoare. După trotinetele aruncate prin grădini, puse în copaci sau chiar lăsate să înoate în Dâmbovița, a apărut trotineta pusă pe bara de covoare.

Citește și:

Cookies