Parcarea „La Yoga”, un colț de stradă de mare succes din București. Trebuie să fii zen ca să-ți lași mașina în mijlocul drumului

07 mai 2024
1802 afișări
Parcarea
Parcarea "La Yoga", un colț de stradă de mare succes din București. Trebuie să fii zen ca să-ți lași mașina în mijlocul drumului | Sursă foto: Ai parcat ca un bou București - Facebook

Un nou loc pentru o parcare „perfectă”, botezată parcarea „La yoga”  dintr-o intersecție din București este la mare căutare de către bucureștenii inventivi care surprind în fiecare zi cu un nou mod de a-și lăsa mașinile cât mai legal.

Parcarea la Yoga, un nou mod de a-ți lăsa mașina

Cum se știe de atâta timp, a parca corect și legal în București este o artă pe care nu toată lumea o stăpânește. De multe ori din lipsă de timp, poate și de chef, mașina se lasă pur și simplu în voia sorții. Pe trotuar, mai într-o parte, strâmbă, sau de ce nu, într-o intersecție este alegerea cea mai frecventă pe care o îndrăgesc diverși cetățeni din Capitală.

Au fost surprinși pe o perioadă mai lungă de timp mai mulți șoferi care își parcau mașinile fix într-o intersecție, undeva prin București. Printre aceste mașini fotografiate de un internaut, postate mai apoi pe grupul de Facebook „ Ai parcat ca un bou București” se numără și un BMW țanțoș și vreo câteva marca Fiat, de culoare crem și negru. Interesant este că toți acești șoferi au ales, parcă cu strictețe acel loc ilegal de a-și lăsa mașina.

Parcarea
Sursă foto: Ai parcat ca un bou București – Facebook
Parcarea
Sursă foto: Ai parcat ca un bou București – Facebook

Un loc de parcare apetisant vizitat de mulți bucureșteni

După cum spuneam, este foarte „dificil” să parchezi corect în București. Lângă un centru de Yoga, se pare că a apărut o forță supranturală de care noi nu am știut până acum. Această forță atrage din ce în ce mai mulți șoferi să-și lase mașinile în drum. Daca cineva vrea să treacă prin acea intersecție, este foarte clar că trebuie să-și reconfigureze traseul.

O altă variantă, să zicem mai credibilă ar putea fi frica șoferilor în cauză de a nu ajunge la cursul de yoga. După ce încurcă circulația trebuie să-și regasească spiritul, să fie zen, desigur, pentru a putea face față la acest trafic haotic din București.

Poate vrei să citești și:

Cookies