Parcarea în Piața Norilor din București este gratuită în primele 30 de minute. Anunțul făcut de primarul Daniel Băluță

08 aug. 2023
1152 Afișari
Parcarea în Piața Norilor din București este gratuită în primele 30 de minute. Anunțul făcut de primarul Daniel Băluță
Parcarea în Piața Norilor din București este gratuită în primele 30 de minute. Anunțul făcut de primarul Daniel Băluță. Sursa foto: Facebook/ Daniel Băluță

Veste bună pentru bucureștenii care merg cu mașina la cumpărături: parcarea în Piața Norilor este gratuită în primele 30 de minute. Daniel Băluță le recomandă clienților să o folosească.

„Așa veți parca în condiții civilizate și sigure”

Daniel Băluță le recomandă bucureștenilor să utilizeze parcarea Pieței Norilor în momentul în care vin la cumpărături, pentru a nu crea blocaje în trafic și pentru a evita eventualele sancțiuni.

Mai mult decât atât, primarul Sectorului 4 a transmis pe pagina sa de Facebook că parcarea este gratuită în primele 30 de minute:

Ați folosit până acum parcarea de la Piața Norilor?
Dacă nu, vă invit s-o accesați de fiecare dată când mergeți să vă cumpărați produse proaspete de la producătorii noștri autohtoni! Așa, nu doar că nu veți mai bloca circulația și veți evita posibile sancțiuni, ci veți parca în condiții civilizate și sigure!
PS: Nu uitați că primele 30 de minute de parcare sunt gratuite!”

Piața Norilor a fost inagurată pe data de 14 iulie și se află pe strada Constantin Rădulescu-Motru din Sectorul 4.

Piața Norilor dispune de 47 de locuri de parcare

Piața Norilor este unul dintre cele mai moderne spații comerciale din București și, în ciuda dimensiunilor restrânse, dispune de spații de depozitare și camere frigorifice, lifturi pentru comercianți, dar și scări rulante pentru a spori accesibilitatea întregii clădiri.

Piața dispune de 47 de locuri la parcare la parter, dintre care două sunt prevăzute cu spații de încărcare pentru vehiculele electrice.

De asemenea, Piața Norilor este dotată și cu o zonă de relaxare, în care bucureștenii pot merge să se odihnească după cumpărături.

Mai mult decât atât, un bucureștean care a mers acolo a spus că produsele sunt românești și foarte gustoase:

Am urcat cu scările rulante ( este și lift ), și am ajuns. Un pic cu teamă, pentru că erau mulți (vorba lumii pe Facebook), care ne spuneau că o să fie scumpă. Piața este foarte frumoasă, civilizată, practică și plină de produse românești la prețuri foarte bune. Am luat niște piersici senzaționale la 7 lei kg, cireșe frumoase la 14 lei și caise la 7 lei kg.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies