LA MINE-N CARTIER

Parcarea „nimănui” de lângă Casa Presei FOTO

Parcarea se afla în partea dreapta a Casei Presei cu acces direct spre Șoseaua Bucuresti-Ploieşti, în dreptul Fântânii Mioriţa. Aceasta a fost amenajată pe locul unui parc care a fost abandonat cel mai probabil odată cu finalizarea lucrărilor la Casa Scânteii. Cele aproape 150 de locuri de parcare sunt pavate cu dale şi dispun şi de o reţea de iluminat public.

În ciuda faptului că au fost dotate până şi cu un sistem de canalizare, iar între ele au fost trasate şi săgeţi care indică sensurile de mers, acestea încă sunt interzise publicului. Doua bariere improvizate din ţevi ruginite blocheaza accesul catre cele două intrări.

Lucrările au fost terminate de ceva timp. Mărturie stau centrimetrii de iarbă incolţiţi dintre dalele din pavajul de beton. Cu toate că utilitatea parcarii este in acest moment zero, în ciuda faptului că în zonă există un deficit în acest sens, ea pare a avea o cu totul altă destinaţie: lac artificial alimentat de reţeaua publică de apă potabilă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button