Parcarea din „Triunghiul Stâlpișorilor” de la Pasajul Doamna Ghica și dezbaterea online: Au fost puși înainte sau după ce bucureșteanul a lăsat Mercedesul anapoda?

19 feb. 2024
2652 afișări
Parcarea din „Triunghiul Stâlpișorilor” de la Pasajul Doamna Ghica și dezbaterea online: Au fost puși înainte sau după ce bucureșteanul a lăsat Mercedesul anapoda?
Parcarea din „Triunghiul Stâlpișorilor” de la Pasajul Doamna Ghica și dezbaterea online: Au fost puși înainte sau după ce bucureșteanul a lăsat Mercedesul anapoda? | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Un bucureștean care și-a lăsat mașina parcată pe un scuar din Sectorul 2, lângă Pasajul Doamna Ghica, a fost înconjurat de stâlpișori. Nu se știe sigur dacă mașina se afla deja acolo când au fost montați stâlpișorii, sau dacă a fost parcată după.

Parcarea din „Triunghiul Stâlpișorilor” de la Pasajul Doamna Ghica

În Capitală, numărul foarte mare de mașini face ca locurile de parcare să fie insuficiente. Astfel că, oriunde n-am afla în oraș vom da peste vehiculele parcate neregulamentar.

O astfel de situație a fost observată de un participant la trafic în Sectorul 2, în zona Pasajul Doamna Ghica.

Mai precis, un bucureștean a decis să își lase mașina parcată pe un scuar din zonă. Având în vederea comentariile și imaginea postată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, pare că vehiculul ar fi blocat în „Triunghiul Stâlpișorilor”.

Iată mesajul și imaginea publicate de F.M:

Au înflorit ghioceii…pardon stâlpișorii! Pasaj Doamna Ghica. Sunt curios cum scoate mașina de acolo dacă Dorel a împrejmuit-o cu stâlpișori marca Sector 2😄

Mașină împrejmuită de stâlpișori în Sectorul 2
Mașină împrejmuită de stâlpișori în Sectorul 2 | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Cu toate astea, nu se știe sigur dacă șoferul are pe unde să iasă din respectivul scuar. De altfel, nu se știe precis nici cine a fost primul, vehiculul sau stâlpișorul.

Mare parte din cei care au văzut postarea sunt pro stâlpișori. Iată câteva dintre comentariile lăsate de bucureșteni:

  • „Tocmai din cauza acestor șoferi au apărut stâlpișorii.”
  • „Nu era nevoie de stâlpișori dacă exista bun simț.”
  • „Stâlpișorii au apărut ca răspuns la acest comportament. Dacă el nu își parca feblețea acolo, nu se montau stâlpi și nici nu avea nici o problema să o scoată.”
  • „Ridicată de poliție să o scoată de acolo. Foarte bine a făcut Dorel.”
  • „Sper că și-a luat și amendă.”

A existat și o persoană care a întrebat dacă șoferul are posibilitatea să dea cu spatele pentru a ieși din zona respectivă. Un alt membru al grupului i-a răspuns și a precizat că nu are loc:

  • „Nu poate să dea cu spatele?”
    • „E împrejmuit, n-are pe unde.🤣”

Căutând scuar-ul respectiv pe Google Maps, în încercarea de a afla concret dacă există sau nu loc pe unde să poată fi scoasă mașina, am observat că acesta era folosit și în trecut pe post de parcare fără plată.

Iată o imagine din noiembrie 2023:

Pasajul Doamna Ghica Street View
Pasajul Doamna Ghica Street View | Sursă foto: Captură Google

Cu toate astea, nu am putut stabili cu siguranță daca spațiul este complet împrejmuit de stâlpișori sau nu, deoarece imaginile Street View nu sunt suficient de recente.

Cookies