Parcarea de reședință din Sectorul 3 se poate plăti în rate. Prima tranșă trebuie achitată până pe 31 martie

02 mart. 2023
2285 Afișari
Parcarea de reședință din Sectorul 3 se poate plăti în rate. Prima tranșă trebuie achitată până pe 31 martie
Parcarea de reședință din Sectorul 3 se poate plăti în rate. Prima tranșă trebuie achitată până pe 31 martie | Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Primăria le-a reamintit bucureștenilor din Sectorul 3 că pot achita taxele pentru parcarea de reședință în două rate. Administrația publică a transmis și care sunt datele până la care pot fi făcute plățile.

Bucureștenii din Sectorul 3 pot plăti taxele pentru parcarea de reședință în rate

În curând va veni data limită pentru achitarea contravalorii locurilor de parcare de reședință din București.

Cei care au încheiat contrate de închiriere trebuie să plătească prețul stabilit pentru a nu pierde locurile de parcare. Data limită pentru efectuare plății este 31 martie 2023 în Capitală.

PS3 le-a transmis cetățenilor că plățile pentru locurile de parcare de reședință pot fi făcute în două transe în acest sector. Cu toate astea, prima parte din sumă trebuie să fie achitată până la finalul acestei luni pentru a menține contractul.

Iată care sunt datele limită pentru achitarea celor două tranșe:

  • Prima – trebuie plătită până cel târziu la data de 31 martie 2023,
  • Cea de-a doua -trebuie plătită până cel târziu la data de 30 septembrie 2023.

La postarea făcută de PS3, un bucureștean a semnalat că, atunci când a încercat să facă plata în rate, acest lucru nu i-a fost permis.

„Am vrut sa plătesc în 2 transe dar doamnele de la casierie nu au acceptat decât o singura transa, a transmis M.A.R.”

Iată și răspunsul dat de Primăria Sectorului 3 la acest comentariu:

Bună ziua! La ce casierie? Noi vă încurajăm să folosiți ghiseul.ro, unde puteți de asemenea să împărțiți suma de plată în 2.

Astfel că, pentru a evita situațiile în care persoanele de la casierie nu va permit efectuarea plății, este recomandată utilizarea platformei Ghișeul.ro.

Cetățenii ce nu au reușit să închirieze un loc de parcare în anul 2022, pot depune anul acesta o solicitare în acest sens pe platforma informatică de gestionare a parcărilor de reședință, accesând ACEST link.

Cookies