ȘTIRI

Parcarea de la Intercontinental a fost reabilitată complet. CUM ARATĂ ACUM ȘI CE TARIF ARE

Compania Interparking a finalizat lucrările de reabilitare a parcării subterane Intercontinental. Lucrările au fost demarate anul trecut și au costat trei milioane euro. 

În cadrul procesului de reabilitare au fost schimbate integral instalațiile de ventilație, sanitare și electrice. De asemenea, parcarea a fost echipată cu un sistem de management performant, dispozitive de citire a plăcuțelor de înmatriculare, sisteme de plată automate, un sistem de detectare și semnalizare a locurilor libere și sisteme data-voice si CCTV, precum și un sistem eficient de management centralizat.

Există acum trei legături directe între parcare și Teatrul National și o legătură cu Hotelul Intercontinental. In final parcarea va dispune si de un ascensor, utilizabil si de catre persoanele cu dizabilitati. 

Parcarea dispune si de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilitati, iar in viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrica. 

Finalizarea procesului de reabilitare a venit și cu o creștere a tarifului de parcare.Astfel, dacă ân vara anului trecut o oră de parcare costa 2,5 lei , acum cine vrea să parcheze la Intercontinental trebuie să achite un tarif de 3 lei pe oră. Clienții permanenți pot opta pentru un abonament integral („full-time” = 24 de ore), respectiv pentru un abonament valabil pe timp de zi /de noapte.

Finalizarea lucrărilor de reabilitare au fost marcate printr-o ceremonie de inaugurare la care au participat primarul general, Sorin Oprescu și Roland Cracco, director general InterParking. Cei doi au și tăiat panglica „noii parcări”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button