Parcarea de biciclete inaugurată pe str. Baba Novac, BLOCATĂ de un șofer nesimțit. FOTO

de:
30 iun. 2015
0 Afișari
Parcarea de biciclete inaugurată pe str. Baba Novac, BLOCATĂ de un șofer nesimțit. FOTO

Nesimțirea unor șoferi bucureșteni întrece orice limită. Astfel, la numai câteva zile de la inaugurarea unei parcări pentru biciclete, aceasta nu poate fi folosită din cauza unui autoturism parcat exact în locul special amenajat pentru biciclete.

d

Fotografia a fost postată pe o rețea de socializare de Adrian Oltean. „Buna dimineata romanica. Orice minune dureaza 3 zile. Pacat de bunavointa primariei, pacat de eforturile Optar”, a scris Adrian Oltean pe Facebook.

Parcarea a fost amenajata de asociatia OPTAR și a fost inaugurată vineri, 26 iunie, cu sprijinul financiar al magazinului de biciclete BikeXCS, anunță organizatorii într-un comunicat remis B365.ro.

d

„O parcare similara a primit avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de a fi instalata pe strada Pictor Arthur Verona, insa este asteptat avizul Administratiei Strazilor Bucuresti”, mai spun cei de la OPTAR.

Asociatia OPTAR face demersurile pentru a instala parcari similare si in alte puncte de interes din oras, pe lista de prioritatii fiind sediile celor 7 Primarii. 

Cookies