Parcarea de AUR e undeva în centru, pe la Victoriei. Acum, nu mai lipsește decât afișul cu „Planul Simion pentru București: Parcare oriunde și gratis pentru toată lumea”

09 iul. 2024
4066 afișări
Parcarea de AUR e undeva în centru, pe la Victoriei. Acum, nu mai lipsește decât afișul cu „Planul Simion pentru București: Parcare oriunde și gratis pentru toată lumea”
Parcarea de AUR e undeva în centru, pe la Victoriei. Acum, nu mai lipsește decât afișul cu „Planul Simion pentru București: Parcare oriunde și gratis pentru toată lumea”. Sursa foto: Reddit / r/București

Vizavi de Palatul Victoria se află poate cel mai AURiu colț din totul Bucureștiul. De la intrarea pe strada Geneva îți dai seama că mai încolo puțin e sediul din Capitală al partidului Alianța pentru Uniunea Românilor: ai pictură pe gard, ai panou publicitar pe bloc, ai panou publicitar stradal și ai și dubiță colantată cu AUR. Parcată chiar pe loc rezervat persoanelor cu dizabilități.

Partidul AUR este una dintre formațiunile politice care pare că investește cel mai considerabil în aceste zile în reclama stradală, anticipând alegerile prezidențiale care încep pe 24 noiembrie în acest an. La intrarea pe strada Geneva de exemplu, este probabil cea mai mare concentrare de materiale AUR pe metru pătrat: ai și în aer, ai și pe garduri, și pe ziduri, și pe locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități. Putem să-i spunem… parcarea de AUR?

Unde e parcarea de AUR din București? Simplu, lângă gardul de AUR și panoul publicitar de AUR

Cadrul a fost publicat pe Reddit, pe comunitatea r/București, și evident, anomalia din cadru este mașina parcată pe locul pentru persoane pentru dizabilități. Dacă stăm să analizăm trendul cu toate panourile publicitare cu Planul Simion, dar și pleiada de meme-uri care au răsărit peste noapte ca promisiunile în campanie, atunci nu prea e greu de imaginat un panou cu liderul AUR care arată serios cu degetul spre locul de parcare din poză și cu textul „O să poți să-ți parchezi mașina oriunde în București!” Bine, și acum poți, dar riști amendă și ridicatul mașinii.

Era păcat însă să fie incompletă „colecția” AUR chiar la intrarea pe strada unde e sediul din București al partidului politic. Să ai și gardul vopsit, și panouri pe ziduri și în aer, și să nu ai mașina AUR cu George Simion care te arată cu degetul? De neconceput.

Sursa foto: Reddit / r/București

CITEȘTE ȘI

Cookies