Parcarea cu teren de fotbal de la Stadionul Naţional se face cu 8,6 milioane de euro

de:
15 iul. 2011
1 Afișari
Parcarea cu teren de fotbal de la Stadionul Naţional se face cu 8,6 milioane de euro

Asocierea BAUUNTERNEHMUG GRANIT GESELLSCHAFT mbH & SC UNICON SA & SC PROCEMA ENGINEERING SRL a câştigat licitaţia organizată de Primăria Municipiului Bucureşti pentru costruirea parcării supraetajate cu terenuri de sport deasupra de la Stadionul Naţional. Costul proiectării şi al lucrărilor va fi de 36.231.065 RON, respectiv 8.626.444 euro. Contractul a fost atribuit la sfârşitul lunii iunie, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 30 de luni.

Noua construcţie va avea o suprafaţă desfăşurată de 32.400 metri pătraţi şi va asigura 1.300 de locuri de parcare. Parterul şi etajele 1,2,3 vor fi destinate parcării şi vor cuprinde locuri de parcare, rampe carosabile şi 4 nuclee de circulaţie verticală cu scări şi lifturi.

Terasa, cu o suprafaţă de 5.600 mp, va fi destinată terenurilor de sport. Astfel, va fi amenajat un teren de fotbal cu dimensiunile 45x90m cu suprafata de joc din gazon din iarba sintetică din polipropilenă fibrilizată, care va putea fi împărţit în 4 terenuri multifuncţionale: minifotbal, handbal, basket, tenis. La acestea se adaugă alte două terenuri de baschet independente din cauciuc special poliizoprenic.

Cookies