„Parcarea à la București” se face cu brio și în concediu, în Grecia. Un fel de scoți șoferul din Capitală. dar invers e mai greu

04 iul. 2024
10059 afișări
"Parcarea à la București" se face cu brio și în concediu, în Grecia. Un fel de scoți șoferul din Capitală. dar invers e mai greu. Sursa foto: Facebook / Munikipiul Bukurești

Se pare că poți scoate șoferul din București dar nu poți scoate Bucureștiul din șofer. Pe Facebook nu devin virale doar pozele cu parcări „talentate” din București, ci și pozele cu bucureșteni care își arată abilitățile și „în deplasare”, după cum pot fi văzute aceste mașini lăsate de-a latul pe marginea drumului (și a prăpastiei). Din trei mașini prinse în poză, două au număr de București, și tot două din trei sunt BMW-uri. Fiecare înțelege ce vrea de-aici.

Suntem în toiul verii, asta înseamnă că Bucureștiul se eliberează (parțial), și unii dintre șoferii care se făceau remarcați pe străzile Capitalei cu „talentul” lor la parcări fac furori pe alte meleaguri, unii pe litoral la noi, sau pe la munte, alții peste hotare.

Parcările strălucite à la București se văd și-n Grecia

Pe pagina de Facebook Munikipiul Bukurești a fost postată azi o poză cu trei mașini cu număr de România, dintre care două chiar de București, care sunt parcate de-a latul pe marginea unui drum șerpuit, chiar pe marginea unei prăpăstii. Dacă ghiciți ce mașini sunt cele două cu număr de București atunci meritați aplauze (bonus: numele firmei începe cu B și se termină cu MW).

„Ai noștri peste tot!
Bukureșteni „românind” pe la Greci.”, a titrat, „mândru” de compatrioții săi, autorul postării.

CITEȘTE ȘI

Cookies