„Parcare Tesla Free Style”: oprești pe mijlocul străzii prin Cartierul Brâncuși, ieși, pleci. În urma ta, troleibuzul 93 și călătorii blocați așteaptă cu interes să te-ntorci de la treburi

10 iul. 2024
5510 afișări
"Parcare Tesla Free Style": oprești pe mijlocul străzii prin Cartierul Brâncuși, ieși, pleci. În urma ta, troleibuzul 93 și călătorii blocați așteaptă cu interes să te-ntorci de la treburi | Sursa foto: Facebook/Ai parcat ca un bou București

Călătorii troleibuzului 93 au avut parte de o aventură electrizantă în Cartierul Constantin Brâncuși. Totul a început când șoferul unei Tesla, probabil un fan al funcțiilor automate ale mașinii, a parcat autoturismul de lux chiar în mijlocul străzii. Dar, oricât de inteligent ar fi autoturismul, se pare că nu își poate găsi (încă) singur un loc de parcare. Așa că mașina a rămas abandonată exact pe traseul troleibuzului 93 și a blocat complet circulația.

Degeaba e Tesla modernă, dacă șoferul parchează ,,tradițional”

Evenimentul a demonstrat, încă o dată, că lupu-și schimbă părul, dar năravul ba. Tradițiile șofatului în București și rafinamentul pe care ți-l oferă o mașină de ultim răcnet nu se combină întotdeauna armonios. Întâmplarea a arătat și că românii știu să facă haz de necaz și găsesc mereu motive de râs, chiar și în cele mai neobișnuite situații. Iată ce au comentat oamenii care au văzut fotografia pe net:

  • Este electrică și are parcare gratis
  • Astea mai rămân fără baterie  Nu mai ai ce să îi faci
  • Dacă ai IQ peste 85 nu rămâi fără baterie, și daca nu îl ai peste, îl are ea, e mai rea decât telefonul rămas cu 20% baterie sau GPS-ul când nu faci stânga unde și-a spus. Și dacă, prin nu știu ce “miracol” rămâi fără baterie, e ca la combustie în “pana prostului”.
  • Poate avea treburi importante șoferul mașinii în zonă. Oamenii cu astfel de mașini au multe treburi importante, a scris ironic cineva.
  • E un nene care bea multă bere la doză. De când a apărut SGR şi-a luat Tesla asta second. Cred că acum băga doze la aparate.

Potrivit celor care au asistat la scenă, șoferul Societății de Transport București (STB) a sunat la dispecerat, iar apoi a fost chemată Poliția. Într-un final, linia 93 și-a reluat traseul.

Așa că, dacă vedeți o Tesla parcată ciudat în viitor, amintiți-vă de această poveste, zâmbiți și anunțați autoritățile. Cine știe, poate mașina are nevoie de o reîncărcare cu puncte de amendă

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies