Parcare splendidă în București: șoferul a intrat pe contrasens și a lăsat mașina lipită de trecerea de pietoni, dar cu spatele la zebră și la semafor

22 mai 2023
1971 Afișari
Parcare splendidă în București: șoferul a intrat pe contrasens și a lăsat mașina lipită de trecerea de pietoni, dar cu spatele la zebră și la semafor
Parcare splendidă în București: șoferul a intrat pe contrasens și a lăsat mașina lipită de trecerea de pietoni, dar cu spatele la zebră și la semafor | Sursa foto: "Ai parcat ca un bou Bucurețti"/Facebook

Dacă ați fost plecați din București peste weekend, să știți că nimic nu s-a schimbat dramatic pe durata absenței din localitate. Întâlnești în continuare  o parcare deosebită tot la aproape fiecare colți de stradă, temperatura aerului este când de vară, când de primăvară năzuroasă, la serviciu toată lumea e deja cu gândul la concediu.

A, totuși, există ceva ușor diferit azi în București! În această zi de luni, 22 mai, se simte binișor în trafic efectul grevei profesorilor, care și-au sfătuit  părinții să nu-și ducă copiii la școală câtă vreme ei protestează. Se  pare că asta s-a  cam întâmplat, întrucât traficul de dimineață a fost mai omenos.

De-ajuns cu introducerea, să ne uităm după locuri de parcare prin București

Să te uiți după locuri de parcare este un proces anevoios în București, este foarte adevărat acest lucru, dar la fel de adevărat e și că Bucureștiul, e orașul în care poți găsi mașini parcate în cele mai neașteptate locuri și feluri.

Câștigătoare la parcare, în ultimele 24 de ore, este această realizare a unui șofer bucureștean, descoperită pe străzile orașului de un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”

Deci, pe contrasens, pe (practic) colțul intersecției, lipită de trecerea de pietoni, cu spatele la ea și la semafor. Sau, cum sintetizează un membru al comunității în comentarii:

Parcare în fața semaforului, cu spatele la semafor. Nu am mai văzut așa ceva niciodată și nu pot să comentez.

Pe lângă nou intrata „parcare cu spatele la semafor”, în București mai există clasicele:

  • Parcarea pe trecerea de pietoni
  • Parcarea pe trotuar
  • Parcarea pe șina de tramvai
  • Parcarea pe +2 locuri

Și, desigur, lista poate rămâne deschisă/

Îți recomandăm și:

Cookies