„Parcare rezervată” la modul privat pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Prima bandă a fost blocată cu un semn așezat în mijlocul drumului

08 mart. 2023
480 Afișari
„Parcare rezervată” la modul privat pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Prima bandă a fost blocată cu un semn așezat în mijlocul drumului
„Parcare rezervată” la modul privat pe Bulevardul Ion Mihalache din București. Prima bandă a fost blocată cu un semn așezat în mijlocul drumului | Sursă foto: Facebook-„Info Trafic București și Ilfov”

Pe Bulevardul Ion Mihalache din București, circulația a fost încurcată de un semn pus de un cetățean în mijlocul drumului. Acesta a fost așezat în fața unui restaurant pentru a rezerva locurile de parcare, cu toate că legea nu permite acest lucru.

Banda 1 de pe Bd. Ion Mihalache, blocată de un semn pus în mijlocul drumului

Un șofer din București a semnalat o problemă întâlnită pe bulevardul Ion Mihalache. Pe această arteră, patronul unui restaurant a decis să pună un semn pe prima bandă de circulație pentru a „rezerva” locurile de parcare din fața localului.

Semnul respectiv încură circulația, fiind pus chiar în mijlocul drumului. Acesta poate fi ușor lovit de un șofer. Iată mesajul transmis de bucureștean pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

Pe Bulevardul Ion Mihalache. Am fost la un pas să lovesc semnul în plin când am vrut să trec de pe banda 2 pe banda 1.

Semn pus pe banda 1 de mers de pe Bulevardul ion Mihalache din București
Semn pus pe banda 1 de mers de pe Bulevardul ion Mihalache din București | Sursă foto: Facebook-„Info Trafic București și Ilfov”

Bucureștenii și-au exprimat nemulțumirea

Bucureștenii ce au văzut respectiva postare și-au exprimat nemulțumirea față de situația creată de cel ce a așezat semnul în mijlocul drumului. De asemenea, oamenii l-au îndemnat pe șofer să sune la poliție. Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „Au unii niște impresii pe planeta asta de zici că până și strada e a lor. Uita toata lumea de bunul simț.”
  • „Sună la 112 și spune că cineva a amplasat un totem care pune în pericol siguranța rutieră!”
  • „Trebuia să suni la poliție să vină să-l amendeze pe „descurcărețul” care l-a pus acolo.”
  • „Chiar pe bandă în zona cu indicatoare de oprirea interzisă. Cred că într-o țară civilizată închideau coșmelia și îl trimiteau pe patron acasă.”

Șoferul ce a sesizat semnul pus în mijlocul drumui a informat că l-a mutat de acolo.

M-am întors pentru a-l muta și pentru a mă certa cu proprietarul restaurantului, dar era dimineață și nu am găsit pe nimeni.

Un asemenea semn amplasat ilegal în mijlocul drumului poate pune siguranța participanților la trafic în pericol.

Cookies