Parcare pe acoperiş, soluţia la o piaţă din Dr.Taberei VEZI CUM VA ARĂTA

de:
19 apr. 2011
66 afișări
Parcare pe acoperiş, soluţia la o piaţă din Dr.Taberei VEZI CUM VA ARĂTA

Potrivit proiectului tehnic pus la dispoziţie de reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, piaţa Valea Ialomiţei va avea o suprafaţă desfăşurată de 6.000 de metri pătraţi, din care 2.000 de metri pătraţi vor fi destinaţi tarabelor cu fructe şi legume, 1.000 de metri pătraţi spaţiilor comerciale, iar restul parcării de la etajul clădirii.

„Parcarea supraetajată va avea 80 de locuri şi, potrivit estimărilor noastre, va fi gata în decembrie 2011. Pentru amenajarea noii pieţe Valea Ialomiţei se va utiliza un credit bancar în cuantum de 9 milioane lei cu tot cu TVA”, a precizat pentru B365.ro Gabriela Leahu, directorul Administraţei Pieţelor Sector 6.

Conform sursei citate, tot cu împrumut bancar ar urma să mai fie reabilitate alte două pieţe din Sectorul 6 al Capitalei, respectiv Chilia Veche şi Drumul Taberei. Pentru modernizarea pieţei Chilia Veche, administraţia locală a prevăzut un buget de 7 milioane lei, iar pentru reamenajarea pieţei Drumul Taberei suma de 4 milioane lei.

Creditele bancare sunt contractate de Administraţia Pieţelor, fiind garantate de Primăria Sectorului 6. Împrumuturile vor fi returnate instituţiilor financiare în termen de 20 de ani. „Creditele şi ratele aferente vor fi plătite din veniturile obţinute de Administraţia Pieţelor” , a anunţat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş.

Cookies