Parcare liberă pentru șoferi pe Arena Naţională, începând din septembrie

29 iun. 2022
7881 afișări
Parcare liberă pentru șoferi pe Arena Naţională, începând din septembrie
FOTO - Facebook Arena Națională

Parcarea de la Arena Națională va fi deschisă publicului și va putea fi folosită liber de șoferi, nu doar de cei care participă la evenimentele organizate pe cel mai mare stadion al României.

„Dacă totul merge conform planului, din septembrie locuitorii din Sectoarele 2 şi 3 vor avea la dispoziţie această parcare”, anunță USR, inițiatorul proiectului în CGMB.

Arena Națională are o parcare supraterană de 1.300 de locuri, inaugurată în 2012. Aceasta a fost transmisă din administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti în cea a Administraţiei Străzilor, în vederea întreţinerii şi exploatării, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat miercuri de Consiliul General.

USR Bucureşti informează că parcarea din incinta Arenei Naţionale ar urma să fie deschisă pentru populaţie din luna septembrie.

„Locuitorii Sectoarelor 2 şi 3 susţin acest lucru de mai mulţi ani, iar noi am preluat această propunere şi o punem în practică. Reuşim astăzi acest lucru! Consilierii USR au interpelat executivul şi au insistat pe rezolvarea aspectelor juridice şi administrative pentru realizarea Autorizării PSI, realizarea recepţiei de lucrări.

În 30 de zile, parcarea trebuie preluată oficial de Administraţia Străzilor.

Apoi, conform contractului de delegare, Compania Parking va deschide parcarea. Dacă totul merge conform planului, din septembrie locuitorii din Sectoarele 2 şi 3 vor avea la dispoziţie această parcare”, a transmis USR București.

Comunicatul difuzat de USR nu informează dacă va fi folosit un sistem de plată sau parcarea va fi gratuită pentru șoferi.

Primaria Capitalei a inaugurat parcarea supraterană de la stadionul National Arena în 2012. Aceasta a costat circa 44 milioane lei.

Îți mai recomandăm să citești și:

 

Cookies