Parcare cu teren de fotbal pe terasă, la Lia Manoliu, de 10,8 milioane euro. VEZI CUM VA ARĂTA

de:
04 ian. 2011
3 Afișari
Parcare cu teren de fotbal pe terasă, la Lia Manoliu, de 10,8 milioane euro. VEZI CUM VA ARĂTA

Noua construcţie va avea o suprafaţă desfăşurată de 32.400 metri pătraţi şi va asigura 1.300 de locuri de parcare. Parterul şi etajele 1,2,3 vor fi destinate parcării şi vor cuprinde locuri de parcare, rampe carosabile şi 4 nuclee de circulaţie verticală cu scări şi lifturi.

Terasa, cu o suprafaţă de 5.600 mp, va fi destinată terenurilor de sport. Astfel, va fi amenajat un teren de fotbal cu dimensiunile 45x90m cu suprafata de joc din gazon din iarba sintetică din polipropilenă fibrilizată, care va putea fi împărţit în 4 terenuri multifuncţionale: minifotbal, handbal, basket, tenis. La acestea se adaugă alte două terenuri de baschet independente din cauciuc special poliizoprenic.

Valoarea contractului este 10,8 milioane de euro cu TVA. Lucrarea are ca termen de finalizare şase luni de la data atribuirii contractului şi o perioadă de garanţie de 24 de luni.

Noul Stadion „Lia Manoliu” va avea 55.000 de locuri şi va finalizat în martie-iunie 2011. Inaugurarea lui va avea loc la 1 august când naţionala României va juca împotriva Argentinei. VEZI CUM VA ARĂTA STADIONUL

Întreaga lucrare costă aproximativ 150 milioane de euro. La sfârşitul anului 2010, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a alocat 35 de milioane pentru finalizarea stadionului.

Odată finalizat, stadionul va intra sub administrarea unei companii private. Sarcinile acesteia vor varia de la paza stadionului până la organizarea evenimentelor. Primăria va lua în jur de 50% din profit, iar compania care asigură managementul restul, potrivit municipalităţii.

Cookies