Parcare ca la București, doar că-n Atena. Un șofer din Ilfov și-a lăsat mașina lângă o gură de metrou: „Îl găsim plângând pe forum Grecia că a rămas fără plăcuțe”

18 iul. 2023
12046 Afișari
Parcare ca la București, doar că-n Atena. Un șofer din Ilfov și-a lăsat mașina lângă o gură de metrou: „Îl găsim plângând pe forum Grecia că a rămas fără plăcuțe”
Parcare ca la București, doar că-n Atena. Un șofer din Ilfov și-a lăsat mașina lângă o gură de metrou: „Îl găsim plângând pe forum Grecia că a rămas fără plăcuțe” | Sursa foto: Facebook - Ai parcat ca un bou București

Un șofer din Ilfov a fost surprins de un bărbat după ce și-a parcat neregulamentar mașina… în Grecia. Imaginea a fost publicată pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Un șofer din Ilfov și-a parcat neregulamentar mașina în Grecia

Șoferul care are mașina înmatriculată în județul Ilfov și-a parcat autoturismul într-un parc din cartierul Gazi din Atena, Grecia. Cel care a publicat postarea a și explicat situația de la fața locului:

De la Ilfov s-a trezit in Atena, toti oamenii parcheaza corect… romanasul meu direct in parc langa intrarea de la metrou.

Mașină parcată neregulamentar în Grecia | Sursa foto: Facebook - Ai parcat ca un bou București
Mașină parcată neregulamentar în Grecia | Sursa foto: Facebook – Ai parcat ca un bou București

Autorul postării a surprins și momentul în care mașina a plecat din acel loc.

Sursa foto: Facebook - Ai parcat ca un bou București
Sursa foto: Facebook – Ai parcat ca un bou București

O persoană din comunitatea de pe Facebook „Ai parcat ca un bou București” a explicat faptul că pentru această parcare neregulamentară șoferul ar putea să se trezească fără plăcuțele de înmatriculare.

Stai linistit ii ridica placutele imediat. O sa astepte 2 saptamani dupa ele, grecii nu se joaca.

Oamenii în comentarii s-au amuzat de pățania românului, astfel că au ironizat situația:

  • „Pe timp de vara trebuie sa postam aici și numerele de la poliția locala din Grecia 😂😂” – D. A.
  • „Puterea obișnuinței…😂😂😂” – M. T.
  • „Probabil o sa l gasesti plangand pe forum grecia ca a ramas fara placute si nu intelege de ce 😁” – A. F.
  • „E învățat cu parcarea in București, parchează unde are treabă.” – B. E.

Un șofer bucureștean a blocat un tramvai în Belgia

Un astfel de caz s-a întâmplat și-n Belgia, la începutul acestei luni, când un șofer din România și-a parcat mașina pe linia de tramvai, blocând circulația. Șoferul și-a lăsat mașina pe avarii și s-a dus, cel mai probabil, unde a avut treabă.

Din nefericire pentru șoferul bucureștean, un alt român a fost martor la această situație și a postat videoclipul pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”

Circulația tramvaiului a fost deviată până când șoferul s-a întors și a mutat mașina. Nu se cunoaște durata de așteptare până la reluarea circulației.

Potrivit polisa.be, în Belgia, amenda pentru parcarea pe un loc interzis este de 55 de euro. În cazul în care șoferii au numere românești și nu plătesc pe loc amenda în numerar, mașina va fi remorcată într-o parcare în care va fi depozitată.

În acest caz, sumele pot ajunge până la 1.600 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies