Parcangii din București au fost amendați de Poliția Locală. Valoarea amenzilor depășește 3.500 de lei

14 apr. 2021
188 Afișari
Parcangii din București au fost amendați de Poliția Locală. Valoarea amenzilor depășește 3.500 de lei

Zeci de persoane care percepeau ilegal taxe de parcare în centrul Capitalei au fost sancţionate de către agenţii Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

Parcangii din București au fost amendați de Poliția Locală

Activităţile poliţiştilor locali au la bază un plan de măsuri dispus, la începutul lunii martie, de conducerea D.G.P.L.C.M.B. în vederea descurajării şi combaterii fenomenului cerşetoriei şi vizează, mai ales, zona centrală a Capitalei. Aici, diverşi indivizi, singuri sau organizaţi în grupuri, sub pretextul asigurării unui loc de parcare şi a garantării siguranţei autovehiculului, pretind ilegal bani de la conducătorii auto, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Locală București.

Până în prezent, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 36 de persoane, valoarea amenzilor fiind de peste 3.500 de lei.

Acţiunile de control ale Poliţiei Locale Bucureşti au caracter permanent şi vizează descurajarea celor care apelează, în mod repetat, la mila trecătorilor şi a conducătorilor auto, fenomen ce afectează imaginea Capitalei şi creează disconfort cetăţenilor.

Sursă foto: Facebook/ Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro

Cookies